Оля Полякова вже давно одружена з Вадимом Буряковським, який старший за артистку на цілих 16 років. До того, як "Королева ночі" стала популярною, чоловік повністю її забезпечував.

Пізніше Оля Полякова і сама зізнавалася, що була для нього як дочка щодо його турботи та закриття її потреб. Зараз Оля заробляє набагато більше за чоловіка, а ЗМІ постійно намагаються їх "розвести". Співачки приписували романи з багатьма чоловіками, а сама Полякова лише сміється та розповідає свої секрети шлюбу з Буряковським.

Оля Полякова и муж
Оля Полякова и муж

Полякова чітко зазначає, що ніколи й ні за що не проміняла б стосунки з Вадіком — так зірка називає свого коханого — на когось іншого. Але чому саме Буряковського обрала колись артистка?

Якби причина була у статках, то стосунки пари не тривали б уже понад 20 років. Та й зараз співачка заробляє більше, ніж Буряковський. Чому вони разом? Почуття та взаєморозуміння. Для Олі Вадим став не просто чоловіком, а другом, опорою, стіною. З першого ж дня їхнього знайомства й до сьогодні Полякова відчувала, що її коханий — нерушимий фундамент.

У Олі вже був досвід стосунків до зустрічі з Вадимом. Навіть на момент знайомства Полякова знаходилася у взаєминах. Але всі хлопці, які зустрічалися їй до Буряковського, були в кращому випадку непоганими, а переважно навіть порожніми. З ними вона не відчувала того ж, що все життя відчуває поруч з Вадимом, який для неї такий же дорогий, як і спільні донечки.

Популярні новини зараз

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Показати ще

Оля Полякова з сім'єю, кадр з особистого архіву співі

Читайте також:

Неможливо відрізнити: Оля Полякова з донькою Машею відмовилися від отрути та погоні.

Під керівництвом мами: донька Полякової у купальнику похвалилася формами.

Оля Полякова в суперзухвалому бікіні забула про макіяж: апетитні форми змусять підбирати щелепи.