Багато українців, щоб врятувати своє життя і життя своїх дітей, на початку повної війни виїжджали з країни закордон.

Серед цих людей і знаменитості, зокрема телеведуча Маша Єфросиніна. Дівчина поділилася тим, яким було її життя в сусідній Польщі. Це сталося під час її авторського нового шоу "Квиток на Марс", де вона спілкується з відомими чоловіками.

Маша Єфросиніна. Фото: YouTube

Коли розпочалася повномасштабна війна, Єфросиніна разом зі своєю мамою, старшою донькою Наною і сином Олександром переїхала в Польщу. Вона не сиділа склавши руки, а усіляко брала участь у волонтерських заходах. Зокрема, вона підтримувала публічні заходи в Німеччині та Польщі, а також збирала гроші на реабілітацію жінок, які постраждали від війни.

Зірка зазначила, що вона не розуміла як має рухатися у чужій країні. Маша відчувала там себе мертвою. Окрім того Єфросиніна зауважила, що перші пів року почувала себе як "мавпочка", яка прагнула донести до зовсім іншого суспільства фундаментально важливі речі. Маша зауважує, що в той час було модно запрошувати українців. Вона зізналася, що були випадки, коли на подібних заходах їй забували перерахувати обіцяні суми на допомогу.

Маша Ефросинина. Фото: скриншот YouTube

Популярні новини зараз

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Показати ще

За словами Маші це були десятки тисяч євро. Отож, зірці українського ТБ скоротили час ефіру на німецькому радіо із 40 хвилин до 2. Сталося це через зниження рейтингу. Відтак, саме тоді вона зрозуміла, що якщо їй не дають можливості говорити про її батьківщину і проблеми, які там відбуваються, то вона має все полишити і повернутися додому.

Читайте також:

І це не анекдот: у Росії зібралися посадити Машу Єфросинину у в'язницю на 7 років. Що їх зачепило.

Мурашки по шкірі: Маша Єфросиніна показала, які відео їй шле чоловік із фронту