Оля Полякова має двох доньок – Марію та Алісу – і ось старша вже давно досить яскрава персона в українському шоу-бізнесі.

До речі, дівчина дуже схожа на маму та українці часто їх порівнюють. Сама Оля Любить свою дочку і не втрачає нагоди покрасуватися нею в соцмережах. Ось і зараз вони провели неймовірну фотосесію, де не скажеш, що "Королеві ночі" 45 років, адже зі своєю старшою дочкою вони мають вигляд сестри.

Оля Полякова з дочкою

Цього разу красуні вирішили перетворитися на справжнісіньких принцес. Але Оля та Маша не хотіли брати участь в погонях, протистояти драконам та їсти неякісні яблука, тому обійшлися виключно стилем. А ось про принців співачка нічого не сказала.

Дівчата обрали схожі за дизайном сукні з квітковим принтом. У Олі вона довга, плавно спадає донизу. Великий розріз на нозі додає образу легкості та граційності. Образ співачки доповнюють зелені туфлі на підборах. Сукні Маші не має розрізу, але трішки коротша, тому також дозволяє побачити стрункі ноги дівчини. Туфлі, які обрала красуня, ідентичні по дизайну маминим, але замість зеленого кольору Марія надала перевагу рожевому, який дуже личить юній принцесі.

Попри схожість образів, кожен з них містить в собі особливості, які дозволяють підкреслити індивідуальність кожної з моделей.

Популярні новини зараз

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Неприємності розпочнуться одразу під під'їздом: які документи у вас можуть перевірити під час війни

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Читайте також:

Під керівництвом мами: донька Полякової у купальнику похвалилася формами.

Оля Полякова в суперзухвалому бікіні забула про макіяж: апетитні форми змусять підбирати щелепи.