Відома українська телеведуча та блогер Леся Нікітюк обожнює подорожувати, тому використовує навіть найменшу можливість побувати за кордоном. Ще б пак, з тревел-шоу "Орел і решка" Леся Нікітюк об'їздила пів світу і, схоже, зупинятись не планує.

Так, стало відомо, що цього разу телезірка влаштувала собі зимові канікули в Кабо-Верде. Це держава, розташована на вулканічному архіпелазі в декількох сотнях кілометрів від північно-західного узбережжя Африки.

Щойно Леся прилетіла, як одразу ж похизувалась всім, що останній раз вона тут була 4 роки тому на зйомках "Орла і решки", от твльки тоді умови були спартанські, бо телеведуча тоді жила на безлюдному острові. Тепер же Леся обрала пристойні умови проживання та щохвилини насолоджується цим неповторним місцем на планеті.

На черговому знімку з подорожі Леся Нікітюк зачарувала прихильників гарячою фігурою в бікіні.

Звісно, завдяки тому, що знаменитість ділиться своїми чудовими "голими" образами в соціальних мережах, у неї в Instagram 4 мільйони підписників та одна з найдорожчих реклам.

Отже, для серії свіжих фотографій на узбережжі Нікітюк приміряла дуже сміливий лук, який майже не прикривав тіло.

Популярні новини зараз

Не повторюйте цю помилку: чому в жодному разі не можна кип'ятити воду двічі

Не всі це знають: що насправді потрібно зробити з торішньою освяченою вербою

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином

Ще смачніше, ніж олів'є: рецепт салату з ковбасою, зеленим горошком та кукурудзою

Показати ще

До слова, дуже схоже, що артистка перебуває на зніманнях, оскільки полетіла за кордон разом із колегою, 22-річною Валерією Полянською.

У вільний час подруги насолоджуються cонцем та океаном. Так, перед одним з походів на пляж вони вирішили зробити спільне фото у бікіні. Леся вбралася у тигровий купальник, а Валерія – у смарагдовий. Дівчата спокусливо позували перед дзеркалом у готелі та помірялися стрункими фігурами.

Раніше Hyser писав, що актриса Ольга Сумська показала свіжі фото своєї мами.

Нагадуємо, що у родині Івана Урганта стався розкол після смерті бабусі.

Також, співачка Надя Дорофєєва показала татуювання в незвичайному місці.