Примадонна російської естради Алла Пугачова вперше за довгий час вийшла в люди і вразила всіх наповал своїм зовнішнім виглядом.

Зокрема, 71-річна Алла Борисівна була запрошена в якості гості на День Народження відомого модельєра В'ячеслава Зайцева - вчора, 2 березня йому виповнилося 83 роки. На цьому святі Пугачова була присутня разом з чоловіком Максимом Галкіним.


Варто відзначити, що зі слів кутюр'є, гостей він запрошував особисто і сценарій свята затверджував самостійно. Зрозуміло, Зайцев не міг не запросити Пугачову, з якою давно дружить. Примітно, що до зміни стилю та іміджу Алли Борисівни приклав руку саме Зайцев.

Про це розповіла сама Примадонна, яка виступила на Дні Народженні з урочистою промовою. Вона заявила, що якби не модельєр, то не було б тієї Алли Пугачової, яку всі зараз знають і люблять.


До слова, для такого важливого заходу знаменитість вибрала дуже яскравий образ. Співачка була одягнена в чорну сукню і білий піджак. Але абсолютним хітом її лука став червоний капелюшок з вуаллю.


Користувачі були приємно здивовані зовнішнім виглядом Алли Пугачової і відзначили, що вона продовжує їх дивувати, в хорошому сенсі цього слова.

Популярні новини зараз

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще


Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова на недавньому знімку мало не зганьбилася через перуку.

Також наш портал повідомляв, що Галкін злив некомфортне відео з Пугачовою, яке багатьох шокувало.

Нагадуємо, що Алла Пугачова показала новий знімок, на якому схожа на Антошку.