Співачка Тіна Кароль показала спокусливий знімок з Наталією Могилевською.

Не так давно співачка Тіна Кароль випустила нову пісню під назвою "Скандал". З нею вона вже встигла виступити на багатьох концертах. Крім того вона стала ще активніше брати участь в тусовках зірок після скасування суворого карантину. На черговій фан-сторінці в соціальній мережі з'явилося нове фото Тіни Кароль разом з Наталією Могилевською.

На знімку Тіна Кароль позує в топі яскраво-зеленого кольору і лакових брюках. А ось Наталя віддала свою перевагу чорній сукні, в якій акцент був зроблений на бюсті. Також її наряд був прикрашений паєтками.

Відзначимо, що обидві зірки просто відмінно виглядають. Тіна Кароль За останній час встигла скинути пару зайвих кілограмів і це зробило її вигляд ще краще.

Сама Тіна не раз зізнавалася, що вона активно займається спортом. У неї навіть є свій тренажерний зал вдома. Також вона стежить за своїм харчуванням і не допускає прийом шкідливих продуктів.

Наталя Могилевська також стежить за своїм зовнішнім виглядом. Для свого віку вона знаходиться у відмінній фізичній формі. Співачка також записала нову пісню, яка принесла їй новий виток в кар'єрі.

Популярні новини зараз

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

Чим потрібно обробити редис, щоб її не погризли шкідники: поради досвідчених городників

Користуйтеся моментом: рецепт ранньої тушкованої капусти з шинкою та сметаною

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Що Тіна, що Наталя цього разу вирішили підключити до розкрутки своїх композицій молодих тіктокерів. Наталя і зовсім зняла з ними кліп. А ось Тіна поки обійшлася тільки невеликим інтерв'ю. Але воно вийшло дуже ємним і барвистим, повністю відповідним образу Тіни Кароль.

Зараз же шанувальники чекають, коли Тіна випустить нову пісню. Адже вона дуже талановита і приваблива співачка.

Раніше Hyser писав про те, що Анна Седокова розбурхала уяву шанувальників, примірявши невластивий собі наряд.

Також писали, що Анфіса Чехова переступила через себе і спробувала те, від чого давно відмовилася.

Нагадаємо, що Анна Семенович написала дивний пост, і спонукала фанатів на активність.