Тіна Кароль захопила фанатів новим образом

Популярна співачка Тіна Кароль нещодавно побувала в Намібії та повернулася звідти абсолютно новою людиною. Вона опублікувала свій шикарний знімок в Instagram і збентежила розповіддю, як ця поїздка вплинула на її життя.

Співачка розповіла, що для вдалої обкладинки глянцевого журналу вона погодилася на поїздку в прекрасну Намібію, розташовану в найбезпечнішій частині Африки.

Ця поїздка сильно вплинула на її спосіб життя, точніше знайомство з тваринами. Від визнання співачки сльози навертаються на очі.

Виявилося, що побачивши тварин, Тіна вирішила остаточно стати веганом. Вона поділилася, що вважає тварин такими ж рівноправними дітьми природи, як і людей.

Відмовитися від м'яса вона зважилася ще місяць тому, а поїздка зміцнила її настрій.

За словами співачки, вона після поїздки стала більш щасливою, позбулася відчуття втрати та відчула свободу навіть на фізичному рівні.

Популярні новини зараз

Українцям почнуть видавати готівку на оплату комунальних послуг: що потрібно знати

Не натягніть у хату біду: що ні в якому разі не можна робити в Страсну п'ятницю

Їх розхоплюватимуть прямо зі сковорідки: рецепт котлет із курячих сердець та картоплі

Не повторюйте цю помилку: чому в жодному разі не можна кип'ятити воду двічі

Показати ще

Тіна впевнена, що втрати в житті людини приведуть до нових придбань, вони допоможуть знайти щось краще і відкрити очі людині.

На знімку, під яким зірка написала таке зізнання, вона позує в шикарній білій сукні з розрізами на талії.

Фасон вбрання нагадав білий тюльпан, плаття підкреслило струнку фігурку красуні. Крім того, співачка тримає руки біля очей, виглядаючи таємниче і дуже спокусливо.

Ще одна серія знімків з фотосесії посеред пустелі виглядає просто приголомшливо. Співачка в синьому напівпрозорому вбранні позує босою, йдучи по піску.

Такою фанати свою улюбленицю не бачили дуже давно. До того ж Тіна пообіцяла торкнутися в інтерв'ю животрепетні теми на цей час - самотність в розпал пандемії, свободу волі та диво, що існує в кожній людині.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Тіна Кароль з'явилася в сміливій сукні, яка показала чимало її тіла. Акцент у вбранні зроблений на пишний бюст виконавиці, а також тримається він на сріблястих мотузках.

Також ми писали, що співака Дана Балана, якому приписують роман з відомою українкою, помітили відпочиваючим на яхті в компанії шикарної дівчини.

Нагадаємо, що Тіна Кароль показала, як поводиться з чоловіками. Красуня підкорила собі відомого молодого блогера.