Тіна Кароль розповіла про виконану роботу всієї її команди над кліпом до пісні "Скандал".

Не так давно популярна українська співачка порадувала фанатів виходом згаданої композиції. Так, прем'єра її відбулася 12 лютого і відразу викликала фурор. Це і зрозуміло, адже ще за кілька днів до цього тизер пісні "Скандал" викликав масу запитань.

Команда Тіна Кароль розповіла як знімали кліп Скандал, фото: YouTube

Річ у тому, що Тіна Кароль використала скандальну фразу Олі Полякової у своєму тизері. Полякова напередодні на шоу" Маска " заявила, що у її колеги дуже сумний репертуар. Відповідь від Кароль була негайна і вона представила тизер своєї нової композиції "Скандал", використавши фрагмент звернення Полякової зі словами "дуже сумний репертуар".

Тепер артистка поділилася бекстейджем зі зйомок кліпу до нової пісні, зазначивши, що була виконана величезна робота її команди. Кароль подякувала всім режисерам, сценаристам і виконавцям за те, що вони допомогли їй створити цей відео-перформанс.


Користувачі зі свого боку підтримали Тіну Кароль і відзначили, що її нова пісня прекрасна. Також деякі зізналися, що вона у них грає на повторі. Так що фанати як і раніше захоплюються роботами артистки і її репертуаром, який їм якраз до душі і не здається сумним.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Навіть "смужку" показала: відома українська блогерка похвалилася "дорослими фото"

Показати ще


Раніше "Нуѕег"писав про те, що Тіна Кароль за лаштунками залізла верхи на відомого телеведучого.

Також наш портал повідомляв, що Тіна Кароль публічно "дала пенделя" Олі Поляковій.

Нагадуємо, що у мережу потрапили знімки Тіни Кароль 10 років тому.