Осінь — пора теплих пледів, ароматного чаю і, звісно, неймовірних страв із лісових дарів.
Сьогодні ми розповімо, як приготувати справжній королівський пиріг із лисичками, який підкорить серце будь-якого гурмана.
Інгредієнти для затишної осінньої вечері:
- Дрібна картопля - 1 кг
- Лисички - 600 г
- Цибуля - 1 велика головка
- Сирний сир - 2 ст. л.
- Яйця – 3 шт.
- Оливкова олія
- Улюблена зелень та прянощі
Як приготувати пиріг, який пахне лісом та теплом будинку:
-
Спочатку готуємо картопля: відваріть її до м'якості, потім акуратно розімніть і покладіть у форму, формуючи борти. Посипте улюбленими спеціями, трохи полийте оливковою олією і відправте в духовку при 200 ° С на 20 хвилин, щоб з'явилася золотиста скоринка.
-
Поки картопля запікається, обсмажте лисички з цибулею до випаровування всієї вологи. Додайте сіль, сушений часник і прянощі з томатами - аромат цієї суміші просто зводить з розуму!
Пиріг з лисичками, кадр з відеоПопулярні новини зараз51 тисяча гривень штрафу: за що українців тепер можуть покарати, як за авто преміум-класу
Мобілізація у вересні: навіть інвалідність та троє дітей не врятують вас від повістки
Сара Мішель Геллар повертається у "Баффі", але з неочікуваною роллю: фанати в захваті
ЗМІ: у власника скандального telegram-каналу «Джокер» здирника Романа Кравця є роман із Сабіною Мусіною, співзасновницею салону краси G. Bar
-
В окремій мисці з'єднайте яйця з сирним сиром і щіпкою спецій - ця заливка зробить пиріг неймовірно ніжним.
-
У готову картопляну основу акуратно викладіть гриби, залийте яєчно-сирною сумішшю.
-
Відправте пиріг назад в духовку при 200 ° С ще на 20 хвилин - і ваш осінній шедевр готовий!
Порада: подавайте його зі свіжою зеленню та келихом легкого білого вина, і він стане справжньою зіркою вашої осінньої вечері.
Читайте також:
Малиновий мохіто, який продовжить смак літа: рецепт напою, доки не стало надто холодно.
Як приготувати домашню тушонку без автоклаву: рецепт соковитого м'яса для тривалого зберігання.