Тож для зміцнення обороноздатності Окремого загону спецпризначення «Омега» Національної гвардії України спільно з Миколою Томенком та партнерами ми передали позашляховик та трейлер оснащений всім необхідним для повноцінної життєдіяльності в умовах війни. BMW X3 допоможе нашим захисникам та захисницям виконувати бойові завдання.

Про це заявив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» Валерій Дубіль.

«Військові надають запити на певні категорії авто. В основному вони потребують повнопривідних автівок. Такі авто надходять в різній комплектації, різної якості та технічних можливостей. Наше завдання підготувати їх до виконання реальних військових завдань», — розповів засновник фонду «Рідна країна» Микола Томенко.

В свою чергу, Валерій Дубіль подякував міжнародним партнерам за підтримку України.

«Ми вдячні нашим друзям і партнерам з Великобританії за підтримку та допомогу: меценатам Максиму Літвінову, Енді Іванджело, Василію Битченку, а також YouTube-каналу «Нахіба». Адже в умовах війни необхідно оперативно реагувати на виклики. Важливо розуміти, що кожен має робити все від нього залежне для наближення перемоги», — наголосив Валерій Дубіль.

Популярні новини зараз

До сковорідки більше ніколи і нічого не пригорить: не поспішайте купувати нову

Суцільні вітаміни та божественний смак: рецепт пікантного іспанського супу з томатів

Юна дружина Остапчука розповіла, як їй вдалось залишитись жити з ним після 2 зустрічей: "Більше з хати не виходила"

Оля Полякова раптово змінила зовнішність: українці очам не вірять

Показати ще

Нагадаємо, що БФ «Надія» системно підтримує медичні заклади та військовослужбовців. Благодійники регулярно здійснюють гуманітарну місію на Курський напрямок для підтримки «Омеги» під командуванням Павла Яцюка, генерал-майора та начальника центру спецпризначення «Омега» Нацгвардії України.

Днями під час чергової місії на Сумщину волонтери передали новітні РЕБи з імерсійною системою охолодження, терморегуляцією та високою потужністю. А також сучасні старлінки, потужні генератори, зарядні станції, «Мавіки», fpv-дрони, високотехнологічні наплічники та вітамінні комплекси.