На лінії вогню щодня бойові медики повертають до життя наших захисників і захисниць. З першого дня повномасштабної війни моя головна місія - допомагати лікарям рятувати життя. Завдяки долі, у мене є вірні партнери та однодумці, які також наслідують цю мету. Днями ми з ними реалізували ювілейну 150-ту місію на Донеччині.

Про це повідомив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, народний депутат України, голова «Батьківщини» Києва Валерій Дубіль.

За весь час повномасштабної війни ми з партнерами закупили та передали близько 100 підігрівачів для інфузій, лазерне хірургічне обладнання та артроскоп для проведення безрозрізних операцій на кінцівках. Забезпечили прифронтові госпіталі та стабпункти 50 апаратами для непрямого масажу серця Easy Pulse Schiller - Швейцарія, 10 апаратами для гемодіалізу Prismaflex, сотнями реанімаційних моніторів, томографами, апаратами КТ і МРТ, сучасними УЗД, рентгеноапаратами та рентгенапаратами.

Політик підкреслив, що спільно з командою він передав десятки карет швидкої допомоги, які рятують життя на прифронтових територіях.

«Ми встановили 5 кабінетів гастроколоноскопії Fuji - Японія в госпіталі Донеччини та Харківщини. Ці апарати цінні й працюють при внутрішніх кровотечах», - додав він.

Популярні новини зараз

Здоров'я просто богатирське та хвороби не загрожують: 4 знаки Зодіаку, яким не страшний сезон грипу

В Україні різко зміниться погода: коли увірвуться заморозки та заллє дощами

Мобілізація сама прийде у дім: у ТЦК закінчилося терпіння – кого першим чекає "привіт"

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Валерій Дубіль підкреслив, що підтримка військових підрозділів - не менш важливий напрям його діяльності.

Ми систематично допомагаємо із забезпеченням бригад ЗСУ, підрозділів Державної прикордонної служби, Головного управління розвідки та Національної поліції України. Разом із партнерами оснащуємо Сили оборони України тисячами станцій Starlink, генераторів, потужних зарядних станцій, сучасних дронів», - сказав він.