Днями кремлівський диктатор Володимир Путін провів черговий "вечір гумору" і вразив увесь світ своїми заявами.

Одними з найяскравіших були ті, що Україною управляють інопланетяни і що росія завжди була готова до миру, лише на умовах домовленостей у Стамбулі.

Володимир Путін, фото: youtube.com

Про готовність володимира путіна до світу розповів і Володимир Зеленмкий, який зараз перебуває у Німеччині. Про це він сказав на засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн".

За словами Зеленського, путін "схиблений" на територіальних досягненнях, адже він хоче захопити українські міста, або те, що від них залишилося. При цьому він наголосив, що необхідно змусити Росію шукати миру.

"Ми також бачимо зміни у спільній ситуації у війні. Перш за все, в результаті наших дій путін показав свої справжні інтереси і це має бути очевидним для тих, хто досі вірить, що путін воює, щоб захистити якихось його людей, або свої інтереси безпеки. В той же час, як наше просування в Курській області відбувається, російська армія продовжує свої наступальні операції в Україні. Окупувати Україну, чим він хоче забезпечити безпеку для Росії. Він не турбується про російську землю чи людей .

Популярні новини зараз

Надія Матвєєва не та, за кого себе видає? Ведуча "Все буде добре" приховувала своє справжнє ім'я

Вже й це відберуть: банки зніматимуть 20% суми, яка у вас лежить на картці – до чого готуватись

Україну доведеться перетворити на "спецзону": що у Трампа розповіли про закінчення війни

Краще купіть це зараз, щоб потім не кусати лікті: запас яких продуктів потрібно підготувати перед складною зимою

Показати ще

Володимир Зеленський, фото: hyser.com.ua

Крім того, Зеленський наголосив, що путін вже пролив так багато крові, що російські спроби намалювати червоні лінії не працюють. За його словами, натомість ми маємо підтримати наш рівень моралі заради наших спільних цінностей, щоб вони керували та визначали світ, а не червоні лінії, які просякнуті кров'ю.

"... Це путін не хоче миру і це він "схиблений" на територіальних здобутках. Він хоче наші міста, або руїни, які залишаються. Ми повинні змусити росію шукати світу, ми повинні зробити так, щоб російські міста і навіть російські солдати думали про те, що вони потребують світу. І це реалістично натиснути на них, щоб вони обрали світ" , - додав президент.

Читайте також:

Перепади погоди даються взнаки: Путін розповів, що Україні допомагають інопланетяни, а не НАТО .

Відчуває дуже погане: Путін почав терміново призначати своїх родичів на вищі посади.