Про це розповів голова наглядової ради фонду, перший заступник голови Комітету ВР з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль, який і очолив гуманітарну місію.

Благодійники в партнерстві з Олексієм Омельяненком та Анатолієм Шкрібляком передали апарат для непрямого масажу серця Easy Pulse Schiller (Швейцарія), відсмоктувач, дихальні фільтри та контури у шпиталь прикордонників на харківський напрямок, витратні медичні матеріали - в Харківський обласний онкологічний центр, зарядні станції, засоби живлення від EDG-group та Святослава Нечипоренка - захисникам-поліцейським, які несуть службу в найгарячіших точках Харківщини.

Військові, які стримують наступ ворога на куп’янському напрямку, отримали від фонду «Надія» дороговартістні ліки, станцію Starlink, зарядні станції Anker та Ekoflow.

«Одразу після роботи на Харківщині ми вирушили на Донбас. Бійцям Нацполу для виконання бойових завдань ми передали потужні зарядні станції, павербанки, наплічники, одяг, вітаміни. Також ми продовжуємо нашу програму забезпечення прифронтових військових медзакладів сучасним обладнанням. Два апарата для непрямого масажу серця Easy Pulse Schiller (Швейцарія) разом з компанією «Епіцентр» та родиною Герег ми передали військовим медикам у два стабілізаційні пункти на передовій. Загалом більше 50 таких апаратів, завдяки «Епіцентру» та фонду «Надія», рятують поранених захисників вздовж усієї лінії бойових дій. Продовжуємо працювати і бути надійним тилом для наших захисників!» - розповів Валерій Дубіль.

Гуманітарну місію фонду «Надія» підтримали представники французьких профспілок, Михайло Волинець, Ілля Дубіль, Іван Дубіль, Валерій Бондарчук, «Волиньфарм», Благодійний фонд Дениса Парамонова, Revival Foundation, Global Empowerment Mission Ukraine, Андрій Савонов та ТОВ «М-АГРО».

Популярні новини зараз

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Андрій Данилко вперше показав свої шикарні апартаменти з декількох квартир на Хрещатику

Поблажкам кінець: ТЦК розпочали масові рейди не лише на вулицях – "улов" вже солідний

Потап закордоном похваливася новим життям в обіймах зірки "Відчайдушні домогосподарки": "Попереду чудові часи"

Показати ще