Короткий звіт про нашу чергову волонтерсько-гуманітарну поїздку на героїчну Херсонщину.

Нині за пропозицією голови Херсонської районної військової адміністрації Михайла Линецького відвідували Дарʼївську ОТГ. Дарʼївська громада на чолі з Анатолієм Дідуром активно облаштовує безпечні місця для роботи, навчання, відпочинку та лікування своїх мешканців в умовах воєнного стану.

Тож саме для створення належного дитячого та шкільного освітнього і відпочинкового простору ми привезли літературу, ігри та спортивний інвентар,

Для оновленої та реконструйованої амбулаторії загальної практики сімейної медицини - витратні медичні матеріали та вітамінні набори.

Щира подяка за незмінну підтримку наших світоглядних і гуманітарних проектів - Держкомтелерадіо (Олег Наливайко) та Athletics (Ігор Чернов, Людмила Книш).

Популярні новини зараз

Поблажкам кінець: ТЦК розпочали масові рейди не лише на вулицях – "улов" вже солідний

Дональд Трамп розповів, як закінчить війну в Україні та коли: через 53 дні все зміниться

Потап закордоном похваливася новим життям в обіймах зірки "Відчайдушні домогосподарки": "Попереду чудові часи"

Україну доведеться перетворити на "спецзону": що у Трампа розповіли про закінчення війни

Показати ще

Подяка команді Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» (Валерій Дубіль) - за оперативну допомогу для забезпечення медичних потреб громади.

ХЕРСОНЩИНА - це правдива УКРАЇНА!

Довідково.

Фонд «Рідна країна» на постійній основі підтримує військових і рятувальників, заклади охорони здоровʼя, школи, бібліотеки та дошкільні заклади Херсонської області.

Нині наша команда вже СЬОМИЙ РАЗ після звільнення від російських окупантів відвідала із гуманітарно-волонтерською місією Херсонщину.