Російський пропагандист Володимир Соловйов у своїй програмі "Недільний вечір" назвав скарги білгородців на постійні обстріли "мерзкою істерикою" та закликав співвітчизників "заткнутися".

Перед демонстрацією сюжету з прифронтового Бєлгорода, російський пропагандист звинуватив "велику кількість різних тварин, які вдають блогери". За словами Соловйова, жителі Білгорода пишуть у соцмережах, які почуваються покинутою федеральною владою, не мають найнеобхіднішого і щодня страждають від постійних обстрілів. Такі скарги людей пропагандист розцінив як "мерзенну істерику".

Мешканці міста обурилися такими словами Соловйова та запропонували йому перенести свою студію до Білгорода. "Приїжджайте до Білгорода, зустрінемо хлібо-сіллю та феєрверками!", - пишуть белгордці, натякаючи на регулярні обстріли з боку озброєної російської опозиції, а також у коментарях запрошують пропагандиста "на екскурсію до Козинки", де зараз також тривають б. Після десятків коментарів у соцмережах запустили хештег #СоловьевПриезжайБелгородЧде. Пише: ДС.

Нагадаємо, що постійні обстріли Білгорода не вщухають уже щонайменше 20 днів. Підрозділи Російського Добровольчого Корпусу, Легіону "Свобода Росії" та Сибірського батальйону продовжують "обмежену військову операцію", метою якої вони називають звільнення Росії від окупації путінськими військами.

Нещодавно РДК, ЛСР та Сибірський батальйон оприлюднили свіжу статистику втрат російської армії у боях на Білгородщині: за словами повстанців, станом на 18 березня армія РФ втратила 613 військовослужбовців убитими та 829 пораненими. Крім того, повстанцям вдалося знищити та пошкодити десятки одиниць техніки, у тому числі 9 танків, майже три десятки БТР та БМП, установки "Град" та інші.

У свою чергу, озброєна російська опозиція закликає владу Білгородської та Курської областей до негайної евакуації всього цивільного населення цих регіонів.

Популярні новини зараз

Не гайте часу: що потрібно обов'язково зробити, якщо вкусив кліщ

Білі чи коричневі: які яйця найкраще фарбувати на Великдень та що потрібно знати

За таку віддадуть дві іномарки: як виглядав перший ЗАЗ, про який мало хто знав

Не притягуйте покійника в будинок: що ні в якому разі не можна робити на цвинтарі, поминаючи рідних та близьких

Показати ще