Про це вони розповіли на своєму офіційному сайті.

На сайті розповідається, що під час протесту Нацкорпус заявив співробітникам СБУ про свою вимогу нарешті затримувати колаборантів, а не ігнорувати їхні злочини. «Сьогодні акції проти відвертих колаборантів, на яких чомусь не звертають уваги ані правоохоронні органи, ані всесильна РНБО, провели в Києві, Одесі та Івано-Франківську. Всіх цих «діячів» об'єднує любов до сусідньої держави та цілеспрямована антиукраїнська діяльність», - підкреслює у своєму блозі керівник Центрального штабу Нацкорпусу Максим Жорін.

Він акцентує на тому, що колаборанти й надалі продовжують залишатися на свободі і навіть при владі, працюючи при цьому на країну-агресора. Принагідно речник Нацкорпусу Данило Брусов перераховує злочини цих людей: «Переговори із керівництвом РФ, виступи на ворожих телеканалах, публічне привітання президента країни-агресора – все це залишається без відповідної реакції спецслужб».

Окрім цього, Брусов вказує на те, що колаборанти використовують ЗМІ і просувають через них меседжі щодо громадянської війни на Сході України, а також заклики про надання «ЛДНР» «особливого статусу».

Також у публікації зазначається, що представники Нацкорпусу передали генпрокурору звернення, де вказали прізвища народних депутатів, які насправді є колаборантами, і додали до цього докази їхніх злочинів проти України.

Як повідомляв Hyser, Жорін розповів, до яких дій РФ варто готуватися українській владі.

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Показати ще

Також Hyser писав про те, що представники Нацкорпусу розповіли, що змусило черкасців вийти на протест.