Нещодавно на помічника Зеленського Сергія Шефіра здійснили замах. Цю ситуацію прокоментував керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін у своєму блозі і поміркував над тим, хто міг стріляти.

На думку Жоріна, влада може навіть вигідно скористатися ситуацією із замахом на помічника президента, зокрема, здобути більше підтримки для закону про олігархів і взагалі для боротьби з ними. Але сам Жорін дотримується іншої думки: «Це точно не стосується олігархів та боротьби з ними, тому що законопроєкт, який сьогодні є, це насправді законопроєкт про спецдопомогу олігархам, а не про боротьбу».

Так само, каже він, навряд до замаху доклалися іноземні спецслужби. Націоналіст аргументує це тим, що сьогодні керівництво України виявляється доволі приємним російській владі, а відтак цей варіант варто відкинути.

З іншого боку, Жорін жартома припускає, що українська влада вирішила вчинити так же, як і російська: підривати себе і стріляти, аби привернути більше політичної уваги. «Чесно кажучи, я не знаю, хто у нього стріляв, з яких мотивів», - підкреслює він.

На його думку, ситуація із замахом показує неефективність роботи правоохоронних органів і виносить їм вирок. «Те, що відбувається сьогодні – це результат того, що майже всі правоохоронні органи за наказом ОП займаються політикою, економікою, але ніхто з них не хоче займатися вирішенням проблеми криміналу», - пояснює Жорін.

Як повідомляв Hyser, Зеленський відреагував на інцидент із замахом на свого особистого помічника Сергія Шефіра.

Популярні новини зараз

Не викликайте лиха у свій будинок: названі дні, коли не можна ходити на цвинтарі

Як без проблем позбутися слимаків на городі: секрет, про який ви точно не знали

Не гайте часу: що потрібно обов'язково зробити, якщо вкусив кліщ

Виростуть хрусткими та солодкими: спробуйте цей японський метод вирощування гарних та смачних огірків

Показати ще

Також Hyser писав про те, що на радника президента Зеленського було скоєно збройний напад.