Нелегітимний президент Білорусі дав своєму сину спеціальне військове звання

Самопроголошений президент Олександр Лукашенко підписав указ про надання спеціальних військових звань. Така інформація з’явилася на офіційному порталі його прес-служби. Серед імен тих, хто отримав високі звання, є і ім’я старшого сина нелегітимного президента Білорусі.

Так, за інформацією прес-служби Лукашенко, його старший син Віктор отримав чергове військове звання генерал-майора запасу. Цікаво, що це дійсно не перше військове звання старшого сина Лукашенко: відомо, що раніше він служив в прикордонних військах в Мінську в званні капітана, а також був удостоєний медалі «За відзнаку в охороні державного кордону».

Варто зазначити, що 45-річний Віктор Лукашенко вже давно знаходиться «поруч з батьком» на високих засадах. Так, наприклад, з 2005 по 2021 рік він займав посаду помічника президента Республіки Білорусь з питань національної безпеки. Тепер же батько вирішив дати йому спеціальне військове звання. Слід нагадати, що в Олександра Лукашенка всього три сина6 45-річний Віктор, 40-річний Дмитро (посаду голови центральної ради білоруського республіканського державно-громадського об'єднання «Президентський спортивний клуб»), 16-річний Миколай (дуже часто з’являється з батьком на офіційних заходах).

Цікаво, що вже довгий час ходять чутки про те, що Олександр Лукашенко готує своїх синів до так званої «передачі влади». Однак сам самопроголошений президент з цим не погодився. В нещодавньому інтерв’ю Лукашенко заявив, що жоден з його синів президентом Білорусі не стане через «передачу влади». Якщо вірити Лукашенко, то такі речі в його родині ніколи навіть не обговорювалися.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що у Білорусі, головою Національного олімпійського комітету став Віктор Лукашенко, старший син Олександра Лукашенко. З’явилися подробиці ситуації.

Популярні новини зараз

Їжа для всієї родини: рецепт гарячих сосисок у конвертах

Огірки виростуть солодкими і хрусткими: як правильно посадити насіння, не зіпсувавши їх

Навіть хімія не потрібна: чим відмити унітаз від потік. Простий лайфхак

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Також повідомлялося, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив неочікувану заяву щодо Росії. Так, за словами Лукашенко, вже практично закінчений процес інтеграції Білорусі з Російською Федерацією.

Крім того, в соціальних мережах з’явилося відео з автопарком та власними літаками самопроголошеного президента Білорусі. Такі кадри можуть здивувати майже кожного.