Влітку відбувся перший Саміт світу, на який росію не пригасили та обговорювалася в основному тема енергетичної та ядерної безпеки.

Тоді Володимир Зеленський сказав, що на Другому Саміті світу вже обговорюватиметься питання закінчення війни і обіцяв, що він має відбутися до виборів у США восени 2024 року. Наразі ж український план світу готовий і 20 вересня Володимир Зеленський розповів про те, як буде досягнуто перемоги України. Це сталося на брифінгу із головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн у Києві.

Володимир Зеленський, фото: hyser.com.ua

"Весь план розрахований на швидкі рішення наших партнерів. План розрахований на рішення, які мають відбутися починаючи з жовтня до грудня місяця і не затягувати ці процеси. Ми дуже так хотіли б. Тоді ми вважаємо, що план спрацює" , - сказав Зеленський.

Він зазначив, що реалізація "плану перемоги" залежить від союзників, а ключову роль відіграватимуть Сполучені Штати, адже деякі пункти безпосередньо залежать від підтримки Вашингтона.

Джо Байден у Києві, фото: youtube.com

Популярні новини зараз

Це просто блаженство під картоплю: рецепт маринованого малосольного оселедця по-голландськи - це потрібно спробувати

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Зеленський також додав, що сподівається, що Байден підтримає український "план перемоги".

"Весь план розрахований на швидкі рішення наших партнерів. План розрахований на рішення, які мають відбутися починаючи з жовтня по грудень місяця і не затягувати ці процеси. Ми б так дуже хотіли. Тоді ми вважаємо, що план спрацює" , - додав він.

Читайте також:

Поки що українці на межі виживання: депутати підвищать собі зарплати, а податок для народу збільшать утричі.

У Європі хочуть відправити українців додому: настав час пакувати валізи.