Про те, що останнім часом російська авіація перебуває у режимі виживання, знають усі. Ще б пак, лише через два дні після початку війни в Україні, Євросоюз повністю заборонив продаж та оренду запчастин та літаків для Росії. Так, авіагалузь стала однією з перших індустрій, за якою вдарили санкції. Тепер, схоже, проблеми серйозніші.

Так, стало відомо, що російський лоукостер "Пабеда" почав економити на паливі, а значить наражати життя пасажирів на небезпеку.

Про це почали скаржитися пілоти авіакомпанії "компетентним органам". Зокрема, до Державіанагляду надійшла скарга одного з пілотів авіакомпанії про те, що керівництво компанії розраховує контрольні точки маршрутів на підставі найкоротшого кілометражу, але авіадиспетчери в ході польоту не завжди можуть узгодити такі маршрути — наприклад, через грози, засвітки чи інші небезпечні. метеоумов. У результаті витрата палива не збігається із фактичним.

Таким чином, пілоти постійно здійснюють рейси з підвищеним рівнем стресу, не знаючи, чи "вистачить палива сьогодні чи ні".

Якщо ж пілоти потребують додаткового палива, їх викликають до офісу, де розпочинають "жорсткий пресинг". Керівництво вимагає пояснень, і якщо порушення повторюється, то вимагає " повторити документи пам'ять " .

Популярні новини зараз

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Крім того, через відмову економити паливо пілотів позбавляють премій.

Зазначимо, що напередодні в "Перемозі" назвали фейком повідомлення, що від пілотів вимагають заощаджувати паливо на шкоду безпеці польотів. Так, у прес-службі "Перемоги" заявили, що паливне планування здійснюється у суворій відповідності до ФАПів, офіційно опублікованих маршрутів та з регулярним контролем витрати палива.

Ространснагляд розпочав перевірку.

Нагадаємо, що навесні після атак українських безпілотників на російські НПЗ Москва зверталася до Казахстану з проханням бути готовим поставити 100 000 тонн бензину на випадок браку пального.

Читайте також:

Такого ворога не забажаєш: легендарна співачка в один день залишилася без матері та сестри

Такого ніхто не очікував: Лукашенко розповів про хитрий план – воювати на боці України

Такого ще не було: у Кабміні розповіли, що буде з тими, хто не хоче воювати