Президент Росії Володимир Путін потрапив до нового конфузу. Це сталося під час наради із главами прикордонних регіонів Росії.

Так, через окупацію українцями російських територій, Володимир Путін 22 серпня провів нараду щодо ситуації у прикордонних областях – Курській, Білгородській та Брянській. Воно проходило
у форматі відеозустріч з місцевими губернаторами.
От тільки згадати назви постраждалих областей російському диктатору без папірця чомусь не вдалося.
Про це свідчить уривок з наради.
Так, говорячи про нагальні проблеми, від яких російський диктатор вирішив максимально дистанціюватися, доручивши їх вирішення місцевим адміністраціям, він забув, про які регіони взагалі йдеться, після чого почав спішно копатися в підготовленому для нього тексті.

"Я просив особисто зайнятися всіма питаннями соціально-економічного характеру на цих територіях. І керівники… регіонів… це Білгородська область… ем… Брянська, Курська область. Давайте почнемо працювати", — запропонував Путіна більш ніж через два тижні з початку операції ЗСУ, за які РФ вже втратила понад 1000 квадратних кілометрів своїх територій.

Зазначимо, що мешканці Курщини не на жарт здивовані та розчаровані діями своєї влади, оскільки ті їх покинули. Більше того, як розповідають журналістам українські військові, російська армія, військові, які тікали з Курської області, водночас грабували місцеве населення, відбирали машини та інше майно.

Нагадаємо, для мешканців Курської області 6 серпня стало днем, що розділило їхнє життя на "до" та "після". 20 серпня головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявляв, що Україна контролює 1263 кв. км та 93 населених пункти в Курській області РФ.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Тепер армія Путіна точно буде в психлікарні: Зеленський зробив історичну заяву про новітню зброю "Паляниця"

Дуда зізнався, що дзвонитиме Зеленському і проситиме не стріляти в росіян, Володимир не розгубився: "Буде зайнято"

Водіїв забирають прямо з авто: Кабмін наказав терміново розібратися з ТЦК - важливі подробиці