В "Укрзалізниці" створили спеціальний резерв квитків на потяги для українських військовослужбовців. Таке нововведення дозволить військовим швидше та зручніше отримувати квитки на потяги, що прямують до та з прифронтових міст. Очікується, що щодня понад 500 військових можуть скористатися цим онлайн-резервом.

Про це 11 серпня повідомили у Сухопутних військах ЗСУ.

"Вже понад 500 військових щодня отримують можливість їхати. Резерв діє на певний перелік поїздів, що прямують з/в прифронтові міста і періодично розширюється. Також резерв доступний для родичів військовослужбовців, які прямують у госпіталі відвідати своїх близьких", - написали в Укрзалізниці.

За даними УЗ, перелік поїздів, що входять до резерву, постійно оновлюється і розширюється відповідно до потреб військовослужбовців. Крім того, резерв доступний і для їхніх родичів, яким необхідно доїхати до військових госпіталів.

Як повідомляють у Сухопутних військах, для того — щоб забронювати квитки, потрібно скористатися спеціальним посиланням. Якщо ж необхідний військовослужбовцю залізничний напрямок не представлений у списку, можна звернутися на гарячу лінію 0 800 503 222 для отримання довідок та допомоги.

Нагадаємо, що з 8 липня Укрзалізниця дозволила військовослужбовцям бронювати квитки на термінові поїздки за 5 діб до відправлення та в день відправлення, розширивши перелік поїздів із пріоритетним бронюванням для військових, щоб задовольнити попит на поїздки до/з прифронтових регіонів.

Популярні новини зараз

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Догляд за полуницею у вересні: правила поливу, обробки та підживлення

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще