Співачка Даша Астаф'єва похвалилася оригінальним подарунком, отриманим від колеги по шоу-бізнесовому цеху – Олі Полякової.

Як відомо, нещодавно "суперблондинка" оголосила про випуск лімітованої кількості б'юті-наборів і, очевидно, вирішила порадувати приємними презентами не тільки шанувальників, але і друзів.

Так, на сторінці екс-солістки групи «Nikita» з'явилося відео розпакування подарунка від Олі Полякової. Одягнувши стильний червоний костюм і зібравши волосся в два хвоста, Даша Астаф'єва з натхненням почала розбиратися з «набором краси» від «королеви ночі». При цьому вокалістка жартувала і уважно розглядала б'юті-засоби.

До слова, нещодавно артистка перенесла серйозну операцію, про яку повідомила своїм фоловерам. Артистка, як правило, не ділиться подібною інформацією з фанатами і вважає за краще тримати в секреті те, що відбувається в її особистому житті.

При цьому Даша Астаф'єва пояснила, що відноситься до категорії фанатичних трудоголіків, а тому, коли у неї почав різко погіршуватися стан здоров'я, то вона не відразу звернула на це увагу. Зірка продовжила працювати і брати участь у зйомках, а біль у животі намагалася "заглушити" знеболюючими препаратами. Вона жменями ковтала ліки і сподівалася на полегшення.

Так було до тих пір, поки вона не втратила свідомість і опинилася в лікарні. Завдяки своєчасно наданій медичній допомозі, артистка зуміла досить швидко відновитися і повернутися до звичного ритму життя. Але, за словами співачки, те що з нею сталося, істотно вплинуло на її ставлення до власного організму і вона усвідомила те, що потрібно відповідально до себе ставитися.

Популярні новини зараз

Нова мобілізація та відстрочка: скільки діє "броня" від призову

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських здивувала шанувальників зухвалим образом.

Також наш портал розповів про те, що Катя Осадча з'явилася на публіці в ніжному вбранні.

Нагадуємо, що Тіна Кароль постала перед фанатами в зухвалому образі і показала, як виглядає без макіяжу.