Відома російська балерина Анастасія Волочкова похвалилася новою зачіскою в соцмережах.

Знаменитість продовжує епатувати публіку зухвалими образами і скандальними витівками. На цей раз Волочкова постала з новою зачіскою, яку зробила спеціально для свого чергового концерту.


Нагадаємо, незважаючи на те що Волочкова покинула склад Великого театру, вона продовжує виступати на сцені з власними виставами і виставами, створеними спеціально під неї. Зрозуміло, у всіх них їй відокремлена головна роль.

З метою залишатися в тонусі 45-річна знаменитість регулярно займається в залі, робить лазневі процедури. Все це допомагає зберігати Анастасії Волочкової здоровий зовнішній вигляд. Тепер же для чергового свого концерту артистка ще вирішила освіжити зачіску і постала на фото з новою укладкою.


До слова, балерина давно намагається підібрати новий імідж. Так, одного разу над її волоссям "поворожила" домробітниця. Дівчина порадила колишній примі Великого театру зачесати вперед волосся з потилиці і зробити рваний чубок і зірка до неї прислухалася.

Варто відзначити, що постійні фарбування і нарощування зіпсували волосся Анастасії. Тому в той раз артистка спробувала замаскувати відсутність густих локонів за допомогою нової зачіски. Не виключено, що і зараз з цією метою вона зробила таку укладку.

Раніше "Hyser" писав про те, що Волочкова в білизні показала посиніле і опухле тіло. Балерина здивувала шанувальників черговим провокаційним фото.

Також наш портал повідомляв, що Волочкова піддалася спокусі - роздяглася і вирішила попрацювати віником. Прима в такому вигляді вирішила організувати генеральне прибирання в улюбленій лазні.

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Показати ще

Нагадуємо, що Волочкова показала, чим годує нареченого. Прима розмістила фото, на якому вже традиційно не показала, як виглядає чоловік, який завоював її серце.