Популярна російська виконавиця Надія Бабкіна опублікувала на сторінці свого мікроблогу вітальний пост, адресований коханому онукові. Артистка звернулася до онука Георгія з теплими словами з нагоди дня народження.

Співачка зазначила: "Він з'явився на світ напередодні мого ювілею, 18 березня 2010-го року. Тепер ми по черзі відзначаємо наші дні народження. До речі, ім'я онукові я придумала сама".

Артистка розповіла, що ще до його появи на світ, вона просила сина і невістку назвати малюка Георгієм. Однак майбутні батьки не планували йти у неї на поводу і вибрали інше ім'я – Степан.

Коли онук вже народився, а невістка була в пологовому будинку, син Надії Бабкіної з радістю повідомив, що хлопчика все ж назвали Георгієм. "Тут вже я не витримала і розридалася від щастя» - поділилася естрадна «Козачка». В якості ілюстрації до посту виконавиця використовувала спільне фото з онуком:

У коментарях до посту фоловери приєдналися до привітань на адресу спадкоємця зоряного сімейства:

Популярні новини зараз

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Ви це викидаєте і не замислюєтеся: які відходи врятують вашу моркву від шкідників

Перше кохання Насті Каменских: чому пара не склалась і ДТП, в якій загинула ціла родина

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Також користувачі соцмереж не забули відзначити, що Надія Бабкіна виглядає дуже привабливо для свого віку. До слова, завтра, 19 березня зірці виповниться 71 рік.

Щоб боротися з віковими змінами обличчя, артистка регулярно відвідує пластичних хірургів і фахівців б'юті-сфери. Крім того, вона любить експериментувати над стилем і вражає шанувальників свого таланту вмінням підкреслювати достоїнства і приховувати недоліки своєї фігури.

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко порівняла шоу "Холостяк" з "оглядинами".

Також наш портал розповів про те, що Настя Івлєєва показала шанувальникам спокусливий образ і похвалилася ідеальною фігурою.

Нагадуємо, що Микита Добринін розповів про те, який подарунок приготував майбутній дитині.