Відомий педіатр і телеведучий Євген Комаровський розповів, як почувається після вакцинації від коронавірусу

Відомий педіатр Євген Комаровський повідомив, що прищепився від коронавірусу вакциною Oxford-AstraZeneca і розповів про своє самопочуття. Відповідне відео доктор опублікував на своєму youtube-каналі.

В Україні в розпалі третя хвиля пандемії коронавірусної інфекції через стрімке зростання кількості інфікованих все більше регіонів вводять жорсткі карантинні обмеження. У той же час паралельно йде вакцинація населення, проте на ін'єкцію вирішуються не всі. Так, відомий педіатр Євген Комаровський прищепився від коронавірусу і розповів про своє самопочуття.

"Вчора я прищепився від коронавірусу. Прищепився тим що були, взагалі це головне, треба робити щеплення тим що у вас під рукою, а не чекати чогось. Чекати судячи з усього ніколи. Так, ось я прищепився тією вакциною до якої у мене був доступ це AstraZeneca (CoviShield)", - повідомив він.

За словами лікаря він прекрасно себе почуває, турбує лише невеликий біль в місці уколу.

"Все по більшому рахунку нормально. Відчуваю себе добре крім дуже легкого болю в місці ін'єкції, взагалі все нормально", - розповів Комаровський.

Варто відзначити, що напередодні Євген Комаровський розповів, коли в Україні може закінчитися пандемія коронавірусної інфекції. За його прогнозом поширення вірусу триватиме орієнтовно до кінця 2022 року. Педіатр зазначив, що з'явився інструмент, який може покласти край пандемії - вакцина. За його словами, якщо люди не захочуть добровільно вакцинуватися, то їм доведеться це зробити примусово.

Популярні новини зараз

Природа вирішила стерти Росію: після пекельних потопів країну накрило сніговими бурями та ураганами

Що потрібно зробити, щоб шашлик вийшов ідеально м'яким: секрети мангальників

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Показати ще
"От якщо ми не погодимося ним користуватися, цим інструментом, нас просто змусять", - заявив Євген Комаровський.
Раніше портал Hyser повідомляв, що Доктор Комаровський назвав шість найефективніших способів зміцнити імунну систему організму.

Також наш портал інформував, що Євген Комаровський розповів, як правильно лікувати ГРВІ.

Нагадаємо, що Доктор Комаровський назвав основні показники, при яких коронавірус необхідно лікувати не в домашніх умовах, а в лікарні.