Відомий німецький гастроентеролог розповів про те, які продукти можуть нашкодити організму людини.

Багато хто знає про те, що деякі продукти харчування неймовірно шкідливі для організму людини. Вони можуть привести до серйозних захворювань кишечника. При тому, що ці захворювання можуть перейти в хронічну форму і тоді лікувати їх буде дуже навіть проблематично.

За словами фахівця, через неправильне харчування протягом тривалого часу можуть виникнути хронічне запалення кишечника, рак ободової і прямої кишки, а також цироз печінки.

В першу чергу, медик радить, виключити з раціону прості і рафіновані цукру, випічку, шоколад і мармелад.

В першу чергу всі ці продукти містять в собі велику кількість цукру, який не приносить ніякої користі для організму людини. Від нього людина може тільки набрати зайву вагу. При тому, що вони негативно впливають на роботу печінки і нирок. Взагалі відмовитися від цукру радять дуже багато фахівців, тому що це дуже шкідливий продукт. Також він негативно впливає на роботу серцево-судинної системи.

Крім того, рекомендується скоротити вживання солонини, копченості, а також ковбасні вироби, оскільки вони визнані канцерогенними.

Популярні новини зараз

Правило "чотирьох": що потрібно зробити, щоб полуниця виросла солодкою та запашною

Не накладайте на хату біду: чому в жодному разі тапочки не можна ставити хрест-навхрест

Готуйтесь до великих витрат: тепер доведеться заплатити навіть за старі радянські квартири

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще

Але якщо вживати такі продукти помірно, тобто не більше ніж раз на тиждень, то від них не буде ніякої шкоди. Тому все повинно бути в міру і людина сама повинна розуміти, що для його організму нормально, а що ні.

Також шкідливі для кишечника так звані погані жири - маргарин і майонез. Такі продукти найчастіше зустрічаються в готових продуктах і напівфабрикатах. Тому від них також варто повністю відмовитися.

Раніше Hyser писав про те, що доктор Комаровський розповів про наслідки вакцинації.

Також писали, що названа спеція, здатна захистити від раку і хвороб серця.

Нагадаємо, що в Україні анонсували підвищення цін на свинину.