У мережі сміються з кумедних знімків котів, які кусають всіх і вся

Хоч коти і домашні тварини, але по своїй натурі вони справжні хижаки. Нерідко улюбленці демонструють свій норовистий характер на самих господарях, але "жертвою" хвостатих може стати хто і що завгодно. Пропонуємо вам добірку кумедних котів, які в будь-якій незрозумілій ситуації роблять "кусь". Про це пише glavcom.ua.

Коли господар працює вдома це справжнє випробування для цього кота. Він начебто так близько, але все ж так далеко. Цей домашній улюбленець явно вирішив натякнути господареві, що з роботою пора закінчувати і нарешті пограти з ним. А не те наступний кусь припаде не на ноутбук!

Кіт. Фото: glavcom.ua

Коти також можуть бути ласунами. Так, цей домашній улюбленець влаштував справжнє полювання на пачку з солодощами, які принесла господиня. На знімку помітно з яким зусиллям кіт кусає упаковку в надії дістатися до завітних ласощів.

Кіт. Фото: glavcom.ua

Всім відомо, що вампіри це вигадані істоти, яких можна зустріти хіба що на телеекранах або на сторінках книг. Однак господар цього котика напевно вважає інакше. На знімку хвостатий акуратно впив свої зубки в руку господаря, який відобразив ситуацію дуже вдалим кадром.

Популярні новини зараз

Він танутиме в роті: рецепт справжньої віденської великодньої паски

Пляшка коли та 5 літрів води: названий спосіб, який допоможе швидко позбутися колорадського жука

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Кіт. Фото: glavcom.ua

Коли в будинку ставлять ялинку, то в першу чергу це свято для кота. Який хвостатий втримається від спокуси залізти на святкове дерево і звалити всі іграшки. Цей домашній улюбленець пішов іншим шляхом і вирішив просто покусати ялинку.

Кіт. Фото: glavcom.ua

Від близьких ніколи не очікуєш удару в спину, проте цей чотирилапий на фото вирішив зробити кусь іншому коту. Для другого кота ця явно стало несподіванкою, про що говорить його реакція. Але цілком можливо, що хвостатий нажив собі серйозного ворога, який завдасть удару у відповідь, коли той найменше буде цього очікувати.

Кіт. Фото: glavcom.ua

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі показали курйозні кадри з домашніми улюбленцями, які заважають працювати своїх господарів.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали кумедні фото єнотів, які піднімуть настрій.

Нагадаємо, що у мережі показали кумедні знімки вихованців, які подібно маленьким дітям, не можуть прожити і миті без своїх улюблених іграшок.