Чорногорія знизила ціни для туристів

Незважаючи на пандемію коронавірусу багато українських туристів планують відпочинок на морі цього року. Ситуація із захворюваністю постійно змінюється, проте українців з нетерпінням чекають в туристичних країнах. Однією з таких країн стала Чорногорія, яка відкриває кордони для туристів з 1 травня і знижує ціни. Про це повідомляє видання "РБК-Україна".

Чорногорія це балканська країна, яка розташовується на узбережжі Адріатичного моря. Глава туристичної компанії "Обала Тревел" з Будви Драгомир Мічович зазначив, що в Чорногорії чекають туристів з багатьох країн, проте найбільше українців. У 2020 році відпочиваючих з України була переважна більшість.

У зв'язку з третьою хвилею коронавірусної інфекції в Чорногорії діє багато заборон, проте вже з 1 травня їх повинні скасувати. У країні сподіваються, що до цього часу епідеміологічна ситуація стабілізується і дозволить приймати відпочиваючих.

Драгомир Мічович заявив, що відпочинок у 2021 році обійдеться туристам дешевше, ніж минулого року. Також помітно заощадити можна, приїхавши до початку пляжного сезону в червні. Відзначається, що в Чорногорії вже в травні можна купатися, оскільки вода в морі буде близько 20 градусів. У червні вода прогрівається до 24 градусів, але і ціни стають набагато вище. Так, приїхавши на відпочинок в травні можна заощадити до 30%, наприклад житло на двох осіб можна знайти за 30 євро, тоді як в червні доведеться заплатити не менше 45 євро.

Варто відзначити, що Будва вважається одним з найдорожчих курортів, але знайти житло там можна і дешевше - в апартаментах в приватному секторі.

Раніше портал Hyser повідомляв, що країни ЄС вводять "зелені паспорти". Даний документ дозволить відновити міжнародний туризм і врятувати сезон літніх відпусток 2021.
Також портал Hyser інформував, що президент Володимир Зеленський змінив умови перетину кордонів. Громадян інших країн будуть пропускати за відбитками пальців.
Крім того портал Hyser писав, що Володимир Зеленський скасував візи туристам з Китаю.
Популярні новини зараз

Його називають "Весняна насолода": рецепт салату з молодою редискою, куркою та яйцем

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Показати ще