Часом тварини вражають своєю добротою, теплом і турботою. Наша сьогоднішня героїня довела - чужих дітей не буває.

Так в мережі з'явилося зворушливе відео з куркою-квочкою, яка взяла під свою опіку трьох осиротілих кошенят. Кадри незвичайної спорідненості опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі TikTok іранський солдат і фермер на ім'я Горан Сурчі. Про незвичайну історію написало видання "Daily Mail".

Як розповів сам фермер, справжня мама кошенят, на жаль, потонула в озері недалеко від ферми. І її дітлахи залишилися сиротами. Маленькі кошенята потребували тепла і турботи та знайшли це... в курнику!

Горан Сурчі почув нявкання в курнику і вирішив перевірити, що ж там відбувається. Коли він зайшов, то побачив білу курку-квочку в коробці з сіном.

Яке ж було його здивування, коли виявилося, що під куркою знаходяться цілих три маленьких кошеняти. Маленькі хитрі вусаті грілися під м'якими пір'їнками та відпочивали.

Популярні новини зараз

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

"Почув нявкання з нашого курника і вирішив дізнатися, що там відбувається, оскільки кури могли бути в небезпеці. Коли я зрозумів, що нявкання доноситься з-під курки, то не міг повірити своїм очам і відразу ж включив камеру", – поділився Сурчі з фоловерами.

Кумедний ролик в TikTok подивилися вже понад 320 тисяч користувачів соцмережі.

Звичайно ж, курка, намагаючись висиджувати кошенят, не думає про те, що рятує сиріт і робить добру справу. Їй рухає інстинкт насиджування, подібний за своєю суттю материнському.

Раніше "Нyser" писав про те, що користувачів соцмережі підкорила мила хаскі на ім'я Хонам, яка поводиться як супермодель.

Також наш портал повідомляв, кіт ніжно обійняв виючого собаку і став зіркою мережі.

Нагадуємо, мережа регоче над котом, який дуже схожий на Джона Траволту.