10 неймовірних фото, які перевертають реальність з ніг на голову

Світ оповитий безліччю таємниць, вивчаючи планету, кожен день можна відкривати для себе все нові й нові горизонти. У мережі можна наштовхнутися на багато цікавих знімків і фактів про події, тварин або архітектуру. Портал obozrevatel зібрав 10 неймовірних фото про все на світі, які сколихнули світ.

На сході Франції є особливе для всіх вірян місце - Базиліка Святого Максиміна. У цій середньовічній споруді можна подивитися на мощі Марії Магдалини, яка за різними переказами бачила, як стратили Ісуса Христа.

Мощі Марії Магдалини. Фото: Reddit / flyart

У мережі з'явилося фото мишки, яка ніби вибігла прямо з казки. Яскраве забарвлення і хвиляста шерсть створюють враження, що тварина не справжнє, проте воно реальне.

Золота миша. Фото: deviantart.com/Sapphiresenthiss

За даними експертів чорноброві мишачі тімелії зникли близько двох століть тому, проте чоловік натрапив саме на цю рідкісну птицю, сфотографував і відпустив на волю.

Популярні новини зараз

Олег Винник почав захищати цю популярну мову: "Не має меж"

Не лише відключення світла, а й повний блекаут: у ДТЕК сказали, які області під загрозою

Кімнатні рослини та дощ за вікном: навіщо досвідчені квітникарі виносять їх на вулицю

Гарбуз є, яйця є, а духовки немає: рецепт пирога на сковороді, смачніший ніж яблучний

Показати ще

Рідкісний птах. Фото: Reddit / IAMBEST16

Колір і смак жовтків може змінюватися в залежності від раціону курей. Експерти встановили, що якщо в корм птахів додавати порошок червоного перцю, то жовтки будуть червоно-оранжевого відтінку.

Різні відтінки жовтків. Фото: Reddit / TripleGem-and-Guru

Цирки зі справжніми тваринами поступово втрачають публіку, адже багатьом шкода звірків, які виконують трюки. Однак цирк Ронкаллі в Німеччині використовує сучасні технології, щоб створити проєкцію тварини. Шоу виглядає вкрай захоплююче і користується популярністю.

Проекція тварин. Фото: Reddit / NRGpop

Користувач з ніком TheEternels натрапив на череп тукана і опублікував його фото в соціальній мережі. Знімок здивував користувачів мережі, так як череп птиці виявився в п'ять разів менше дзьоба.

Череп тукана. Фото: Reddit / TheEternels

Соляна шахта Величка, яка розташована в Польщі дивує своєю довжиною - понад 245 кілометрів. Туристи можуть насолодитися підземними видами, проте за три години можна подивитися тільки 2% шахти. Всі скульптури, меблі, навіть люстри вирізані з кристалів кам'яної солі.

Соляна шахта в Польщі. Фото: Reddit / IhaveCripplingAngst

Пітер Глейзбрук здивував весь світ, виростивши цибулину вагою 18 кілограмів, яка стала найбільшою на планеті.

Найбільша цибулина в світі. Фото: Reddit / hayaimonogachi

Барселонську базиліку La Sagrada Familia почали будувати з 1883 року і відтоді робота не припинялася, проте вже в 2026 році будівництво планують завершити.

Барселонська базиліка. Фото: Reddit / iam4real

На Галапагоських островах зустрічається вкрай рідкісний вид ігуани, якою прозвали морський. І не просто так, даний вид ігуани дуже добре плаває, проте при зустрічі з неуважним дайвером може сильно налякати, адже має не самий дружній вигляд.

Морська ігуана. Фото: Reddit / IASIPxIASIP

Раніше портал Hyser писав про те, пес спародіював обличчя людей спросоння.
Також портал Hyser писав про те, що кіт заплакав зовсім як людина, коли залишився вдома сам.
Крім того портал Hyser писав про те, що мережу підкорив талановитий кіт, який віртуозно зіграв на піаніно.