Названі три вправи для швидкого схуднення

Володіти струнким і підтягнутим тілом мріє багато людей. Відомо, що зайві кілограми негативно впливають не тільки на зовнішній вигляд, але і на весь організм людини в цілому. Тому, щоб бути здоровими та красивими потрібно піддавати свій організм фізичним навантаженням. Фахівці назвали всього три вправи, які допоможуть прибрати зайве з фігури. Про це пише портал joinfo.

Перша вправа називається "альпініст". Вона змушує інтенсивно працювати все тіло в результаті чого спалюється багато калорій. Рекомендується для тих, хто мріє про плоский живіт. Також воно опрацьовує багато м'язові групи і зміцнює серцево-судинну систему. Можна сказати, що" альпініст "це просунута версія відомого вправи"планка".

Друга вправа "Берпі" ідеально підійде для того, щоб прибрати зайве з живота, адже саме на нього має найсильніший вплив. Цей міні-комплекс складається з випригувань, віджимань і присідань та виконується безперервно протягом певного часу. Для новачків це може бути складно, проте результати себе не змусять довго чекати.

І останнє третя вправа - навантаження на коліна. Нескладна у виконанні, але дуже ефективна вправа, які допомагає спалювати колосальну кількість калорій за короткий проміжок часу.

Експерти відзначають, що приділяючи цим вправам всього по кілька хвилин в день можна досягти дуже хороших результатів. Крім підтягнутої фігури вправи зміцнюють спину, покращують м'язовий тонус і надають тілу гнучкості.

Раніше портал Hyser повідомляв, що лікарі назвали напої, які спалюють надлишковий жир в організмі.

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало

Показати ще

Також портал Hyser писав, що медики назвали напої, які потрібно пити перед сном для спалювання жиру.

Крім того портал Hyser інформував, що Євген Комаровський поділився таблицею добової норми споживання калорій.