Засновник Microsoft Білл Гейтс дав свій прогноз щодо закінчення пандемії коронавіруса

Враховуючи те, що поступово з’являються нові штами інфекції, а люди можуть повторно захворювати COVІD-19, людство може боротися з пандемією аж до наступного року. Таку думку висловив засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс в своєму інтерв’ю виданню CNN.

Для того щоб перемогти пандемію коронавіруса швидше, вважає мільярдер, потрібні набагато ефективніші заходи, ніж ті, що є наразі. Ті заходи, які вживають в багатьох країнах наразі, просто недостатні для того, щоб швидко подолати пандемію. Білл Гейтс також додав, що це велике диво, що почалася так швидко розгортатися імунізація, а також з’явилися вакцини від коронавірусної інфекції.

Засновник Microsoft також підкреслив, що, наприклад, Сполучені Штати Америки зможуть повернутися до «докарантинних умов життя» не раніше наступного року. Для того щоб це сталося, все ж таки треба робити вагомий внесок в боротьбу з пандемією. Крім того, він зауважив, що наразі препарати від коронавіруса переважно отримують більш заможні країни. За словами Білла Гейтса, цим питаннями дуже стурбовані і представники його благодійного фонду.

До речі, зараз благодійний фонд Білла Гейтса та його дружини працює над створенням додаткових підприємств, робота яких буде спрямована на нарощування виробництва вакцин проти Covid-19. Наразі, за словами Білла Гейтса, ця сфера потребує інвестицій в розмірі приблизно мільярду доларів.

Варто додати, що сам Білл Гейтс вже отримав вакцину проти коронавіруса в січні. Справа в тому, що мільярдер входить до групи ризику через свій вік (засновнику Microsoft вже 65 років).

Популярні новини зараз

Білі чи коричневі: які яйця найкраще фарбувати на Великдень та що потрібно знати

Вудка гнутиметься від улову: на що треба ловити коропа, щоб він клював як божевільний

Прийде віддати всю зарплату: як хочуть підвищити штрафи за порушення правил військового обліку

Полуниця виросте солодше за мед: як її потрібно поливати, щоб зібрати шикарний урожай

Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що міністр охорони здоров’я Максим Степанов вже зробив щеплення від коронавіруса. Про це він повідомив в соціальній мережі, а також розповів, як наразі себе почуває.

Також повідомлялося, що в Україні знову діє адаптивний карантин. Тепер стало відомо, які регіони найближчим часом можуть потрапити в «червону зону» з найбільшими обмеженнями. Всього таких областей дев’ять.

Крім того, вчені розповіли про те, який вітамін може пом’якшити перебіг коронавірусної інфекції. Як виявилося, є вітамін, який може полегшити наслідки хвороби. З’явилися подробиці.