Названі продукти, які знижують рис розвитку цукрового діабету другого типу
На жаль, з кожним роком у світі зростає кількість людей, яким ставлять діагноз "цукровий діабет". Виявилося, що є продукти, які знижують ризик виникнення цукрового діабету другого типу, пишуть в рос ЗМІ.
Діабет виникає у людей в тому випадку, якщо організм не може виробити інсулін в достатній кількості або ж його не сприймає.
Російський лікар і телеведучий Олександр Мясников назвав продукти, які можуть знизити шанси розвитку даної хвороби.
Діабет другого типу може з'явитися у людей, які мають генетичну схильність до даної хвороби, тобто вона може передаватися від родичів. Також грає важливу роль вік та зайва вага.
Що ж стосується зайвої ваги, то тут більш важливо, як жирові відкладення розподілені по тілу. Якщо у людини багато жиру в області живота, то це може бути сигнал нечутливості до інсуліну.
Мясников радить пити по 4 чашки кави в день, стакан молока і келих червоного вина. За його словами, ці продукти здатні знизити ризики розвитку діабету.
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Підгодуйте томати йодом і одразу отримайте 2 бонуси: навіщо це роблять досвідчені городники
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
Наприклад, випита кава допомагає знизити рівень цукру в крові. Також після прийому такого напою організм стає максимально чутливим до засвоєння інсуліну.
Слід вибирати каву в зернах і бажано, щоб це був зелений сорт кави. У невеликих дозах він вважається найкориснішим.
За допомогою такого популярного напою можна знизити ризик виникнення серцево-судинних захворювань.
Звичайно, пити каву потрібно без цукру і різних замінників, а також відмовитися від вершків і інших добавок. У будь-якому випадку з приводу допустимої дози кави в день краще проконсультуватися зі своїм особистим лікарем.
Раніше портал Hyser повідомляв, що медики розповіли про сім продуктів, які здатні зміцнити судини і серцевий м'яз. Взимку вони повинні бути в раціоні кожного.
Також ми писали, що лікар пояснив, як пов'язано вживання страв з гречки з онкологією.
Нагадуємо, що українцям перерахували продукти, які підвищують ризик інсульту.Їх слід вживати з особливою обережністю, щоб убезпечити здоров'я від небезпечної хвороби.