Природа здивувала жителів Саудівської Аравії

Погода останнім часом дивує не тільки українців, а й жителів інших країн. Так, в Саудівській Аравії вперше з 2018 року випав сніг, який наступного дня замело піском. В результаті земля стала схожа на апетитний десерт, який на смак краще не пробувати про це повідомляють росЗМІ.

У природи точно є почуття гумору. Прикладом тому Саудівська Аравія, яку щедро припорошило снігом. До слова Сніг для цієї країни рідкість, останній раз місцевим жителям випадав шанс зіграти в сніжки ще в 2018 році. Однак цього разу природа здивувала ще більше, весь сніг, що випав наступного дня накрило кулею піску. В результаті земля стала схожою на десерт з молочною начинкою.

Місцеві жителі не упустили шанс розважитися. У мережі з'являються ролики, як люди зачерпують "десерт", який приготувала для них природа. Виглядає досить-таки апетитно, але на смак, звичайно, краще пробувати. Варто відзначити, що місцеві жителі радіють снігу як діти: одні роблять снігових ангелів, інші ліплять сніговиків, а є і ті хто отримує задоволення просто бігаючи по заметах.

Варто відзначити, що погіршення погодних умов в Саудівській Аравії почалося 18 лютого. Провінцію Табук щедро замело снігом. Місцева влада попередила жителів, що негода протримається в країні кілька днів. Крім снігопаду в декількох регіонах прогнозували сильні грози з поривчастим вітром, а також дощі.

Водночас в Україні погода не радує подібними "десертами", але на сніг не скупитися. В останні тижні в країні спостерігається справжнісінька зима - рясні снігопади і суворі морози. Синоптики прогнозують, що найближчим часом морози ненадовго відступлять.

Раніше портал Hyser писав про те, що комунальники вирішили засипати бруд снігом перед приїздом чиновника і насмішили мережу.

Популярні новини зараз

Його називають "Весняна насолода": рецепт салату з молодою редискою, куркою та яйцем

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Показати ще

Також портал Hyser інформував, що синоптики прогнозують цього року весна настане не за календарем. Березень обіцяє бути досить холодним.

Крім того, портал Hyser повідомляв, що в Карпатах знайшли дивовижне творіння природи, яке заворожує своєю красою.