Синоптики попередили українців про те, що найближчими днями настануть сильні морози.

Так, синоптики попереджають, що погода найближчими днями приготує для українців ще один сюрприз. Вже з завтрашнього дня і по 18 лютого в країні будуть сильні морози. Крім того, в деяких регіонах очікуються опади, але вони не будуть істотними. А ось температура почне підійматися вже ближче до кінця тижня. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Тому перед виходом на вулицю не варто забути про теплий одяг. В іншому випадку можна серйозно застудитися.

Також синоптики говорять про те, що у зв'язку з такою погодою на дорогах буде досить сильна ожеледь. Тому водіям, а також пішоходам варто проявляти пильність, щоб не потрапити в дорожньо-транспортну пригоду.

У найближчі дві доби температура повітря вночі коливатиметься від -15 до -22 морозу, на півночі Лівобережжя країни до -26; вдень від -6 до -13 морозу. На Закарпатті, Прикарпатті та в південній частині -7...-14, вдень від 0 до -8 морозу.

Вже в четвер, 18 лютого, морози істотно ослабнуть.

Популярні новини зараз

Якщо відкрили банку - вже не зупинитесь: рецепт помідорів на зиму по-італійськи

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Що стосується опадів, що 16 лютого їх не буде. 17 лютого в західних і північних областях, а 18 числа в більшості регіонів – невеликий сніг, в Карпатському регіоні – помірний сніг.

У Києві погода 16 лютого буде без опадів. Температура повітря буде триматися на рівні -16...-18 градусів морозу. Вдень буде дещо тепліше до -12 градусів морозу. У середу невеликий сніг, вночі 17-19 морозу, вдень -7 -9, у четвер ясно, вдень і вночі від 11 до 13 морозу.

Як запевняють деякі експерти, що це останні сильні морози за цю зиму.

Раніше Hyser писав про те, що жителів України попередили про те, що на країну гряде потужний антициклон, пора приготуватися.

Також писали, що українців попередили про небезпеку, краще залишатися вдома.

Нагадаємо, що українців попередили про те, що в багатьох регіонах незабаром почнеться різке погіршення погодних умов, перші подробиці.