Ні для кого не секрет, що економіка України проживає не найкращі часи через повномасштабну війну. Більшість фінансів прямує у військову галузь.

Звичайно, нашій владі потрібно шукати шляхи фінансування деецитом бюджету і, мабуть, вони знайшли один – воюй чи працюй. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмігаль на форумі "Україна 2024. Незалежність" у Києві 27 серпня.

Денис Шмигаль: скрін з відео

За словами глави Кабміну, за два з половиною роки Україні вдалося залучити від партнерів близько $100 млрд, що дозволило своєчасно виконувати соціальні зобов'язання. Проте зараз виникла "критична необхідність зібрати до бюджету додаткові кошти".

Особливу увагу прем'єр приділив новому принципу "Воюй чи працюй". За його словами, це "передбачає запровадження низки заходів, які виведуть ринок праці з тіні".

"Також запроваджуємо принцип "Воюй чи працюй", який передбачає введення низки заходів, які виведуть ринок праці з тіні. Це важливий момент для збільшення кількості робочих місць та підвищення середніх зарплат у галузях та наповнення бюджету" , - наголосив він.

Популярні новини зараз

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Війна в Україні не закінчиться ні цього року, ні наступного: європейський міністр оборони зробив страшну заяву

Як позбутися мишей на дачі або в селі: просто посадіть ці рослини по периметру ділянки

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Гроші, фото: youtube.com

Читайте також:

Тотальні зміни у школах з 1 вересня: як тепер навчатимуться діти .

Субсидія з 1 вересня: що зміниться і як українці отримуватимуть допомогу.