Військова операція української армії в Курській області триває вже понад два тижні. За цей час ЗСУ взяли під контроль понад тисячу квадратних кілометрів російської території та 93 населені пункти, а також знищили багато російської техніки та завдали великих втрат російським військам. При цьому багато вказує на те, що російський диктатор Володимир Путін поки що не розуміє, що з цим робити.

І справді, замість того, щоб бути в епіцентрі подій, Володимир Путін організував собі азербайджансько-чеченське турне. На думку психологів, це є типовою поведінкою для Путіна – саме так він завжди реагує на кризові ситуації.

22 серпня 2024 року Володимир Путін все ж таки вирішив обговорити ситуацію, яка склалася в прикордонних регіонах Росії з урядом і силовим блоком. Щоправда, все це відбувалося в режимі відеоконференц-зв'язку (ВКС).

В. Путін: "Зібрав вас для того, щоб обговорити ситуацію, яка складається на даний момент часу в прикордонних регіонах Росії. Повторюю, у нас і керівники уряду, зокрема Денис Валентинович Мантуров, якого я просив особисто зайнятися всіма питаннями соціально-економічного характеру на цих територіях і керівники регіонів. Це Білгородська область, Брянська, Курська область.

Повідомляється, що у віро губернатора Курської області Олексій Смирнов відзвітував, що з восьми прикордонних районів регіону виїхали 133 190 осіб, залишилося 19 376 осіб.

Після цього Путін "підтримав" ініціативу Смирнова про автоматичну виплату 15 тисяч рублів жителям Курської області, які виїхали з регіону після прориву ЗСУ.

Популярні новини зараз

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Повітряний яблучний пиріг з божественним ароматом – рецепт ідеального десерту на швидку руку

Може знищити цілі міста: вчені розповіли про астероїд "Апофіс", який наближається до Землі

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

А ще на цій нараді губернатор Білгородської області, як і голова Брянської, попросив у Путіна фінансування полків самооборони.

Раніше глава Кремля обговорював обстановку в Курській області на нарадах 7 та 12 серпня.

Читайте також:

Співачка Валерія разом з Йосипом Пригожиним підтримали Україну і приховано посміялися з Путіна.

Об Орбана знову витерли ноги: у ЄС знайшли варіант обійти вето Угорщини щодо України

Їх розхоплюють насамперед: які вживані автомобілі зі США обирають українці - список