Виробництво нової військової бронетехніки в Росії зіткнулося з деякими труднощами, що призвело до того, що військові, як і раніше, переважно покладаються на старі машини.

Про це повідомляє glavred.

Ця ситуація дуже впливає на ефективність і готовність російських збройних сил.

Аналітик Ендрю Перпетуа озвучив тривожні висновки, стверджуючи, що втрати російської техніки на військовому фронті значно зросли останніми роками, особливо у порівнянні з 2022-2023 роками.

Це не тільки створює складнощі для військової стратегії, а й може призвести до нестачі бойової техніки у ворогів у найближчому майбутньому, можливо, вже через півроку.

Дослідження, проведене аналітиком Перпетуа, привернуло увагу журналістів видання Forbes, які представили дані про знищену та пошкоджену техніку в українській та російській арміях.

Неділя виділилася рекордною кількістю втрат для збройних сил РФ, що викликало серйозні побоювання щодо їхньої здатності забезпечити бойову готовність.

Популярні новини зараз

Їй можна нагодувати всю сім'ю за один раз: рецепт "Великої котлети по-німецьки"

Грядки подякують врожаєм: коли потрібно, а коли заборонено використовувати соду для городу

Місячне затемнення та кардинальні зміни: 4 знаки Зодіаку, яких незабаром занесе на повороті

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Суть проблеми полягає в тому, що кількість втрат техніки збільшується з кожним днем, перевищуючи швидкість їхньої заміни.

"Проблема, звичайно, полягає в тому, що цього року росіяни втрачають все більше і більше транспортних засобів швидше, ніж будь-коли. Згідно з недільным звітом Перпетуа, вони втратили 13 БМП, а також бойові машини БТР за один день. Це означає, що місячний рівень втрат БМП наближається до 400. У п'ять разів більше, ніж ми спостерігали у 2022 і 2023 роках. За нинішніх темпів Росія не має дворічного резерву бойових машин. Можливо, він має шестимісячний резерв", - йдеться на сайті інформаційного агентства .

Читайте також: