Пізно ввечері 18 січня у Польщі сталася ще одна ДТП за участю українців. Автобус, у якому перебували 26 осіб, не впорався з керуванням, зіткнувся з деревом та перекинувся. Аварія сталася близько 23:30 на трасі № 812 у гміні Вишниці Бялського району Люблінського воєводства.

Про це пише «obozrevatel»

Попереднє розслідування показало, що через складні погодні умови автобус занесло на повороті, внаслідок чого 63-річний водій автобуса втратив керування. Водій, який, за даними поліцейської експертизи, був тверезий, спробував з'їхати на узбіччя, але врізався у відбійник. Згодом автобус перекинувся та зіткнувся з деревом.

Аварія у Польщі

"Водій з'їхав на узбіччя і врізався у відбійник. Після цього автобус перекинувся на бік і врізався в дерево, – цитує видання заяву поліції.

Внаслідок аварії троє людей було госпіталізовано, зокрема 80-річного чоловіка з травмами. Генеральне консульство України у Любліні надає консульську допомогу постраждалим українцям. Однак пізніше з'ясувалося, що лише двоє людей отримали легкі травми, загрози їхньому життю немає.

Популярні новини зараз

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Аварія у Польщі

"Внаслідок ДТП двоє українців отримали незначні травми. Загроз їхнього життя немає. Їм надається необхідна допомога. Інші пасажири розміщені в тимчасовому місці очікування. Перевізник уже надав інший автобус, який доставить наших громадян до України", – зазначив Ніколенко.

Українські дипломати перебувають у контакті із польськими правоохоронними органами, які ініціювали розслідування обставин катастрофи.

Аварія у Польщі

Цей інцидент стався за іншою трагічною аварією в Польщі, де внаслідок зіткнення двох автомобілів загинули троє людей. Внаслідок аварії загинула 4-річна українська дівчинка на ім'я Ксенія, а її мати госпіталізована з травмами. Зіткнення сталося, коли 69-річний водій Opel Astra виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з Mercedes Vito, на борту якого було п'ять осіб, включаючи дитину. Розслідування цієї події також продовжується.

Читайте також:

Раніше таке готували в кожній родині: забутий рецепт ніжних тюфтель у сметанно-томатному соусі на сковороді

Достатньо одного переказу: українцям почали раптово блокувати банківські картки. Що потрібно знати

Мешканці села на це довго чекали: в Україні почали працювати аптеки на колесах. Фото