Прем'єр-міністр Хорватії Андрій Пленкович висловив думку, що у Росії створено політичні умови для того, щоб президент Володимир Путін залишався при владі ще 12 років.

Про це пише «zn»

Виступаючи на Давосі, він також відзначив зрушення в російських наративах, які перейшли від дискусій про «денацифікацію» України та українську ідентичність до зображення України як «агента НАТО».

Пленкович наголосив, що зараз дуже мало західних лідерів підтримують нормальні стосунки з Путіним. У зв'язку з наближенням російських виборів у березні він закликав усвідомити потенційні зміни в риториці і політичній динаміці за правління Путіна.

"У березні відбудуться вибори в РФ, ми повинні розуміти, що створені політичні умови на ще 12 років влади Путіна, і ніхто не може гарантувати, яка риторика в нього буде далі. Ми маємо враховувати це", – заявив прем'єр-міністр Хорватії Андрій Пленкович.

Коментарі прем'єр-міністра Хорватії Андрія Пленковича про політичні умови, які сприяють продовженню перебування Володимира Путіна при владі, наголошують на занепокоєнні щодо майбутнього політичного ландшафту.

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

Показати ще

Спостереження за зміною російських наративів вказує на динаміку підходу Росії до України та її міжнародного стану, що розвивається.

Читайте також:

Слюсарі знову модні: кому в Києві готові платити дуже непогані зарплати. Повний перелік вакансій

Спробувавши один раз, ви в нього закохаєтеся: рецепт турецького салату з помідорами, хлібом, оливками та цибулею

Цю помилку повторюють у кожній родині: які продукти не можна зберігати у холодильнику