Колишнього президента США Дональда Трампа було сфотографовано з червоними мітками на руці, коли він залишав свою резиденцію в Нью-Йорку, щоб бути присутнім на другому судовому процесі у справі про спробу зґвалтування письменниці та журналістки Е. Джін Керролл.

Про це пише «focus»

Вітаючи прихильників, Трамп змахнув правою рукою, показавши плями на вказівному та великому пальцях, а також на верхній частині долоні. У соціальних мережах поширювалися припущення причини появи плям, деякі з яких припускають герпес чи недавнє падіння.

Доктор Джошуа Зейхнер, доцент кафедри дерматології у лікарні Маунт-Сінай у Нью-Йорку, зазначив, що складно діагностувати захворювання по одній фотографії.

Трамп (фото: Business Insider)

"Висипання на руках можуть бути викликані різними факторами, починаючи від інфекцій і закінчуючи запальними станами та зовнішнім впливом", - сказав Цайхнер.

Популярні новини зараз

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Однак він припустив кілька варіантів слідів на руках Трампа:

Суха шкіра.

Сухість і надмірне миття рук, особливо при низьких температурах, можуть призвести до висипання шкіри. Враховуючи самопроголошені схильності Трампа до «гермафобії», надмірне миття рук цілком можливе.

"Зважаючи на те, що Трамп є самопроголошеним "гермофобом", теорію про надмірне миття рук можна перевірити. Низькі температури також можуть призвести до сухості шкіри, яка найчастіше спостерігається взимку", — йдеться у повідомленні.

Фізична активність.

Причиною появи плям можуть бути пухирі, спричинені тертям під час таких занять, як гольф, важка атлетика або бейсбол.

"Іншим варіантом є пухирі, які можуть бути викликані тертям від таких видів діяльності, як гольф, важка атлетика або бейсбол", - додає лікар.

Хімічний опік.

Вплив соку лайма, що навіть міститься в безалкогольному напої, такому як коктейль, може викликати хімічний опік, відомий як "опік маргарити".

"Незважаючи на те, що Трамп не вживає алкоголь, цитрусовий безалкогольний коктейль може спричинити рани", — зазначають у виданні.

Інші причини.

Висипання на руках може бути результатом різних факторів, включаючи інфекції, запальні стани і навіть укуси комах.

Також, за інформацією Bild, екс-радник колишнього президента США Білла Клінтона Джеймс Карвілл заявив, що плями на руках Трампа "виглядають як сифіліс".

Важливо, що без належного обстеження це лише припущення, і справжню причину неможливо точно визначити з фотографії.

Читайте також:

Цю помилку повторюють у кожній родині: які продукти не можна зберігати у холодильнику

Адже про це попереджали: в Україні ціни на молоко б'ють рекорди

Вже й країни Балтії у небезпеці: експерти розповіли, що затіяв Путін