Різні рекрутингові платформи, такі як Work.ua, Lobby X, Robota.ua та "OLX Робота", стали центром уваги з більш ніж 37,5 тис. відгуків про вакансії у сфері оборони, як свідчать підрахунки Forbes на основі даних цих платформ. .

Найбільше відгуків зосереджено на платформі Lobby X, де майже 19,8 тис. чоловік поділилися своїм досвідом. На другому місці за кількістю відгуків опинився Work.ua, де СЕО та співзасновник Артур Міхно відзначає майже 15 тис. відгуків.

"На нашому сайті немає вакансії у сфері оборони, на яку не надійшло б відгуків", - підкреслив Міхно.

Robota.ua та "OLX Робота" отримали трохи більше 1 тис. відгуків кожна з військових вакансій.

Керівник напряму "OLX Робота" та "Послуги" Марія Абдулліна зазначає, що в середньому одна військова вакансія приваблює 18 унікальних відгуків на місяць, а за весь період її публікації – 125 відгуків.

Аналіз вакансій на Work.ua показує, що розміщено понад 800 вакансій від 129 підрозділів, з більш ніж 11% пропозицій від Морської піхоти ЗСУ. Також у списку популярних підрозділів – 12-а бригада спеціального призначення НГУ "Азов", 66-а окрема механізована бригада імені князя Мстислава Хороброго та інші.

Серед найбільш затребуваних вакансій на Work.ua – бухгалтер, діловод, кухар, розвідник, оператор БПЛА.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Скільки тепер доведеться платити навіть за стару квартиру: що потрібно знати про нові податки

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

На платформі OLX Робота виділяються оператори, водії, охоронці та артилеристи. Robota.ua отримує найбільше відгуків на вакансії Прикордонної служби (127 відгуків), логістики (124), медицини (122) та БПЛА (57).

Заробітна плата варіюється в залежності від вакансії.

Наприклад, на Work.ua вона коливається від 17 тис. грн. для бухгалтера до 125 тис. грн. для гранатометників, водіїв-електриків, інструкторів-командирів та ін.

Подібні цифри зазначені і на Robota.ua – від 20 тис. гривень для діловодів, водіїв та кухарів до 125 тис. гривень для старших бойових медиків, військових айтішників, пожежників, командирів міномету.

Читайте також: