У РФ наближаються президентські вибори. На тлі цього, російський диктатор Володимир Путін хоче показати "нові перемоги" під час СВО.

У тому, що Кремль планує затяжну війну, вже ніхто не сумнівається. Більше того, задля реалізації свого плану Володимир Путін готовий щороку втрачати в Україні до 100 тисяч російських солдатів.

Однак у 2024 році росіяни вп'яте обиратимуть Путіна президентом. Або царем, що доречніше. Саме тому він поставив перед своїми генералами завдання повністю окупувати Донецьку та Луганську області та дійти до річки Оскол у Харківській області. Ще б пак, вже практично кожен росіянин розуміє, що жоден із чотирьох "нових регіонів", які "приєднала" Російська армія повністю не контролюється РФ і це виглядає ганебно.

Таку думку висловив військовий експерт Олексій Мельник в інтерв'ю.

"Таким волюнтаристським рішенням Путін по суті створив "окуповані території", якщо відштовхуватися від російських законів. Сьогодні в РФ з'явилися "окуповані території", чого не було до 2022 року. Вони вже неодноразово оголошували південь України та Харківську область" споконвічно російськими "і говорили про створення так званої буферної зони, просто ще не робили спроб формалізації", — каже експерт.

Зокрема, Путін має показати "нові перемоги" перед виборами

Популярні новини зараз

Путін такого не очікував: російські військові масово труяться в Україні - почався справжній мор

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Показати ще

"Отже, наміри такі є. Чи має Росія для цього сили, чи буде це дозволено Росії - велике питання», — додав він, виходячи з того, що захопити Донецьку та Луганську області Путін планував уже мінімум 5 разів. a>

До речі, як заявляють російські експерти, російська армія цілком здатна до кінця 2026 захопити Запоріжжя, Дніпро та Харків.

Читайте також:

Це має знати кожен автомобіліст: скільки потрібно прогрівати машину взимку за різних температур

Шанувальники сумують: не стало легендарного українського співака. Ці пісні досі слухають сім'ями

Археологи знайшли в Єгипті гробницю із давніми артефактами. Їй понад чотири тисячі років. Фото

Українцям розповіли, як можна непогано заощадити на оплаті газу