Увечері 5 січня пабліки повідомили про вибухи у тимчасово окупованому Криму, окупанти перекривали Кримський міст. Згодом російське Міноборони заявило, що вночі 6 січня над окупованим Кримом їхня ППО збила 4 авіаційні керовані ракети. А вже рано-вранці 6 січня стало відомо, що Повітряні сили ЗСУ поцілили напередодні по аеродрому Саки в Криму.

Так, в повідомленні командувача Повітряних сил ЗСУ Миколи Олещука у телеграмі сказано, що Сили оборони вдарили по пункту управління на аеродрому Саки, який знаходиться поблизу селища Новофедорівка на заході Криму.

"Аеродром Саки! "Все цели сбиты!". На жаль, наші Повітряні сили залишились ще без одного пункту управління в Криму", – написав Олещук.

Зазначимо, що окупований Росією Крим останнім часом досить регулярно зазнає ударів з боку України. Наприклад, наприкінці грудня в бухті Феодосії внаслідок одного з ударів був знищений російський десантний великий корабель «Новочеркаськ».

А 4 січня 2024 року повідомлялось, що в Севастополі було чути близько 10 вибухів після оголошення повітряної тривоги. Згодом управління стратегічних комунікацій Збройних сил України заявило, що українські військові вдень 4 січня уразили командний пункт з’єднання російських військ поблизу Севастополя в окупованому Криму.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

"Воювати не повинен ніхто": блогер Волошин відповів на заклик вступити до лав ЗСУ

"Хаймарс" нічого не прощає: у мережі показали, як ЗСУ гримнули новітню техніку, якою так пишався Путін