Австралійський дієтолог Сьюзі Баррелл виділила чотири важливі "правила харчування" на 2024 рік, слідуючи яким можна досягти ефективного схуднення.

Про це пише New York Post.

Перше правило, на думку Баррелл, полягає в обмеженні вживання солодощів до одного разу на день. Цей підхід дозволяє покращити контроль за бажанням солодкого, а також знижує тиск на мозок, виключивши необхідність постійного прийняття рішень в галузі харчування. Найкраще є солодкі продукти в першій половині дня – так ви практично гарантованого встигнете спалити отримані з ласощами калорії.

Далі дієтолог пропонує уникати смаженої їжі та страв із фас-фуду. Замість них варто збільшити вживання овочів та зелені. Вибір багатих овочами страв, таких як буріто з овочами та рисом або разу з овочів, сприяє збільшенню споживання поживних речовин та робить страви здоровішими, ніж смажені альтернативи.

Третє правило має на увазі відмову від споживання алкоголю хоча б до вихідних днів. Також варто вечеряти якомога раніше, обмежуючи кількість алкогольних напоїв на вечерю навіть у вхідні дні. Цей підхід сприяє більш ранньому завершенню вживання їжі і контролює кількість алкоголю.

І останнє правило, запропоноване Баррелл, – обмеження вживання кави з молоком до однієї порції на день. Хоча вживання чистої кави дозволено у необмежених кількостях, обмеження капучино та латте до однієї порції допомагає контролювати калорійний внесок від кавових напоїв.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Дотримуючись цих чотирьох принципів, на думку дієтолога, можна досягти ефективного поліпшення фізичної форми та загального стану здоров'я.

Читайте також:

Як вибрати смачні та якісні крабові палички: хитрощі, про які ви не знали

Українцям розповіли, як дуже швидко перевести пенсію із пошти до свого банку. Інструкція

Багато хто буде здивований: чому в квартирі не рекомендується тримати грошове дерево