У додатку "Дія" знову стали доступні послуги із заміни посвідчень водіїв та перереєстрації автомобілів після тимчасової перерви, про яку попереджали наприкінці грудня 2023 року.

Про це повідомляє прес-служба "Дія" у своєму каналі в Telegram.

За інформацією від представників "Дія", причиною тимчасової недоступності даних послуг була заміна тарифів на адміністративні послуги для водіїв, починаючи з 1 січня поточного року. Тепер водіям надається можливість скористатися цими сервісами у зручному для них форматі, здійснивши необхідні дії всього в кілька кліків.

Ця зміна схвилювала багатьох водіїв, і поновлення роботи послуг у додатку стало актуальною та затребуваною подією для тих, хто планував замінити посвідчення чи перереєструвати своє авто. Такі оновлення в додатку "Дія" не лише полегшують процедури для водіїв, а й наголошують на важливості використання сучасних технологій для спрощення повсякденних адміністративних процесів.

Також важливо зазначити, що дійсно з 1 січня 2024 року відбулося підвищення вартості послуг, які надають територіальні органи Міністерства Внутрішніх Справ України. Це стосується кількох сервісних послуг:

- Видача посвідчення водія для права керування транспортними засобами тепер коштуватиме 230 гривень, замість попередніх 26 гривень.

Популярні новини зараз

Оточення Путіна загнало його в пастку, крах неминучий: що відбувається у Кремлі

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

- Проведення теоретичного іспиту тепер коштує 250 гривень порівняно з попередніми 13 гривень.

– Практичний іспит подорожчав до 420 гривень, замість попередніх 13 гривень.

- Реєстрація та перереєстрація колісних транспортних засобів усіх категорій, включаючи видачу свідоцтва про реєстрацію або її формування в електронній формі, присвоєння буквено-цифрової комбінації номерних знаків з їхньою видачею або без неї, а також зняття з обліку транспортного засобу з видачею облікової картки та номерних знаків для разових поїздок, тепер коштуватиме 350 гривень, замість попередніх 200 гривень.

Читайте також:

Водити машину стане розкішшю: в Україні підвищили ціни на права водія

Чи блокуватимуть картки і позбавлятимуть прав водіїв: нова заява про мобілізацію українців

Штраф у 40 тисяч гривень та позбавлення водійських прав: чим ризикують жителі дач та сіл