Універсальне правило "бумеранга", в яке багато людей дуже вірять, звучить приблизно так: "Все в житті повертається". Для тих, хто поки що в це не вірить, показовою буде історія про командира авіабази дальної авіації в Енгельсі, звідки злітає російська авіація для ударів по Україні. Він, схоже, переконався на своєму прикладі, що карма як результат власних вчинків існує.

Так, ще влітку 2023 року Україна оголосила підозру командиру 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії дальньої авіації ВПС Повітряно-космічних сил збройних сил РФ Миколаю Варпаховичу за те, що саме за ним вказівкою минулого року завдавалися прицільні удари по ключових об'єктах української енергетичної системи.

За даними слідства, з жовтня 2022 року до лютого 2023 року за наказом Варпаховича особовий склад дивізії завдавав ракетних ударів з бомбардувальників Ту-22М3, Ту-95МС, Ту-160 крилатими ракетами Х-22, Х-33, Х-101/10. Х-555 по містах та мирному населенню України. Через дії командира авіаційної дивізії загинула 61 цивільна особа, поранення отримали 139 цивільних. При цьому санкціонована ним руйнація та знищення об'єктів цивільної та енергетичної системи на всій території України призвела до енергетичної кризи.

І ось стало відомо, що військового злочинця вже у вересні 2023 року спіткала карма: його молодшого сина вбили під час служби у російській армії.

Подробиці опубліковані в Telegram-каналі "OSINT Бджоли".

"Росіяни – ті, хто запускає ракети по Україні – ви навіть не розумієте, як багато ми знаємо про вас та членів ваших сімей. Сьогодні хочемо привітати Миколу Варпаховича, командира авіабази дальньої авіації в Енгельсі... У військового злочинця два сини, Кирило та Владислав. Але зачекайте… вже лише один син”, – зазначили розслідувачі.

Популярні новини зараз

Потап розповів про вагітність Настя Каменських і дітей: хоче і хлопчиків, і дівчат

У жодному разі не викидайте горіхову шкаралупу у сміття: 4 способи використати її на городі

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

OSINTER з'ясували, що росіянин, на чиєму совісті чимало загиблих українських дітей, цієї осені дізнався, як це втрачати дитину самому. Сина у нього забрала російська армія, на службу якої Варпахович-старший присвятив життя.

"Молодший син, Варпахович Владислав Миколайович 30.08.2002, вже мертвий. У вересні цього року під час проходження військової служби на заклик у в/ч 41521 у м. Рязань його було вбито пострілом у голову з автомата. Із задоволенням публікуємо його посмертні фото, а також кілька скріншотів із офіційних документів", – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Що буде з пенсіями та зарплатами бюджетників у 2024 році: Шмигаль зробив гучну заяву

Українцям у Польщі збільшують виплати: кому і на скільки

Це сталося! Дружини окупантів почали публічно проклинати Путіна. Ця зухвалість ще може відгукнутися