У період складних військових подій організація "Територія Добра Поділля" закликає мешканців Хмельницького підтримати тих, хто опинився у скрутній ситуації через воєнні дії. Гуманітарні набори продуктів надаються сім'ям переселенців, які зареєстровані у Хмельницькому, та видаються один раз на місяць.

Про це пише "На пенсії".

Для отримання допомоги необхідно зареєструватися, заповнивши онлайн-форму за вказаним посиланням. Крім того, організатори просять підписатися на YouTube-канал організації, що, можливо, є однією з умов отримання допомоги.

Розподіл продуктів заплановано на 28 грудня з 11 до 13 години за адресою: місто Хмельницький, вул. І. Франка 18, вул. Тернопільська 30/1. Організатори також наголошують на важливості того, щоб ті, хто вже отримали допомогу від них у поточному місяці, не реєструвалися повторно.

Ця благодійна ініціатива ставить за мету надання реальної допомоги нужденним в умовах воєнних дій, наголошуючи на важливості єдності та підтримки спільноти у складні часи.

У воєнний час надання допомоги стає вкрай важливим аспектом підтримки для людей, які опинилися у важких умовах. Адже в умовах війни люди втрачають будинки, близьких, засоби для існування. Таким чином військові дії можуть вплинути на психологічний добробут людей, викликаючи у багатьох стрес, тривожність та травми.

Популярні новини зараз

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

Морози, перший сніг та сльота: синоптик попередила, чи увірветься зимова погода цієї осені

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Показати ще

Гуманітарна допомога ж забезпечує невідкладні потреби у їжі, воді, медичній допомозі та житлі. Тим самим вирішивши частково проблеми людей, тому подібні ініціативи від благодійних організацій дуже важливі.

Читайте також:

Дадуть до 50 тисяч гривень: низка українців отримають одноразову допомогу - як оформити

Реєстрація вже стартувала: ще один благодійний фонд виплатить допомогу українцям

Зимова гуманітарна допомога: мешканці 6 областей можуть подати заявку на безкоштовні набори