Давид Арахамія, лідер фракції "Слуга народу", висловив важливу заяву щодо мобілізації військових.

Згідно з його повідомленням, сьогодні, 25 грудня, передбачалося, що уряд подасть до парламенту законопроект про мобілізацію, який наразі активно розробляється у відповідь на запит військових про необхідність мобілізації 500 тисяч військовослужбовців.

"Сьогодні уряд мав би внести законопроект про мобілізацію, над яким він працює на прохання військових. Сподіваюся, що колеги з кабінету міністрів найближчим часом закінчать свою частину роботи. Тому що відсутність цього законопроекту породжує невизначеність і велика кількість фейків про блокпоста, про "дію" і т.д. Алгоритм роботи змінився. Військове командування внесло запит на мобілізацію 500 тисяч військових. Уряд розробляє правила", - написав Арахамія у своєму Telegram-каналі.

Депутат висловив сподівання, що уряд оперативно розробить правила мобілізації, щоб уникнути додаткової невизначеності в цьому питанні. Крім того, він наголосив, що важливо не лише набрати нові сили, а й вирішити проблеми тих, хто вже слугує в армії. Арахамія зазначив, що суспільство чекає на чесні відповіді на чутливі питання, пов'язані з цією важливою темою.

Читайте також: